MAČVAN: U Beograd sam došao da završim posao!

- Biće pun "Pionir", Zvezda će imati podršku kao i tokom čitave sezone, tako da očekujem tešku utakmicu. Zvezda igra dobro i verujem da će biti zanimljivo - rekao je prošlogodišnji igrač Partizana

  • 2

Dvorana "Pionir" će još jednom biti domaćin košarkaškog spektakla. Samo, posle dugo vremena u glavnoj ulozi neće biti ni košarkaši Partizana ni reprezentacije Srbije, već Crvene zvezde. Njima na noge dolazi turski Glatasaraj, sa Milanom Mačvanom, prošle godine igračem večitog rivala.

- Sigurno da je lepo što sam ponovo u Beogradu, ali ekipa Galatasaraja došla je ovde da odradi posao. Neću imati vremena za obilazak grada ili viđanje sa prijateljima - rekao je Mačvan.

Srpski reprezentativac igraće u "Pioniru" sa zaštitnom maskom, koju mora da nosi u procesu oporavka od operacije.

- Imao sam operaciju pre desetak dana, ali ću igrati. Na početku sam imao problem zbog maske, koja nije bila providna. Sada je sve lakše i mislim da će se to odraziti i na igru.

Mačvan sasvim dobro zna šta njega i njegove saigrače očekuje na gostovanju "crveno-belima".

- Biće pun "Pionir", Zvezda će imati podršku kao i tokom čitave sezone, tako da očekujem tešku utakmicu. Zvezda igra dobro i verujem da će biti zanimljivo. Dobro smo igrali na početku sezone, potom smo malo pali, ali verujem da je došlo naše vreme, pogotovo što polako dolazi vreme za podelu trofeja - zaključio je Mačvan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • del.vz

    15. januar 2013 | 23:24

    S maskom ćeš možda na nešto i ličiti, al s njom il bez nje tvoji turci će dobiti predstavu za pamćenje i bar 100 koš.u mrežici!

  • miki

    16. januar 2013 | 07:23

    Sad idi lepo i vrati konju glavu sto si ukro!kakav docek ti spremamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA