KRISTIJANO RONALDO PRIZNAO: Ja sam gej! (FOTO)

Društvene mreže preplavljene su fotkom za koju se tvrdi da je osvanula na oficijelnoj Fejsbuk stranici fudbalera Real Madrida, a na kojoj je Ronaldo sa natpisom: "Ja sam gej". U pitanju je ipak samo HOAX fazon

  • 16

Kristijano Ronaldo je na svojoj Fejsbuk stranici priznao da je gej! Na oficijelnoj stranici Kristijana Ronalda, koja broji više od 55 miliona fanova, u subotu ujutro osvanula je fotografija sa porukom u opisu "Ja sam gej" ("I'm Gay", prim. aut.). "Ja sam gej" fotografija na Ronaldovoj stranici je za samo nekoliko minuta zabeležila više od 470.000 lajkova i 15.664 šerovanja, a ubrzo zatim i nestala.

Ipak, iako su mnogi pomislili da je neko od Ronaldovog prijatelja "zloupotrebio" položaj admina na stranici, pa se ubrzo pokajao i fotografiju skinuo ili da je sam Ronaldo priznao svoju gej sklonost, reč je o šali nekog ronaldohejtera, koji je napravio HOAX printskrin i na ovaj način uneo haos među Kristijanove fanove.

Poznato je da svetske zvezde preko društvenih mreža neretko priznaju svoju seksualnu opredeljenost i time sruše sebi karijeru, kao što je bio slučaj sa Sintijom Nikson, poznatijom kao Miranda Hobs iz serije "Seks i grad", koja je  javnosti obelodanila da je lezbijka, a odmah nakon te izjave ponude za filmove više nije primala.

Nailazili smo i na razne slučajeve u svetu sporta, preko Orlanda Kruza, koji je prvi bokser koji je priznao da je gej, do Robija Rodžersa, koji je zbog "izlaska iz ormara" završio fudbalsku karijeru sa samo 25 godina.

Po svemu sudeći, na Ronaldovo "originalno" priznanje ćemo još malo popričekati, a do tada - nasmejmo se makar dobrom fazonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA