PIKE: Ni Mesi nas ne bi spasio sjajnog Bajerna!

Strelac autogola u drugom poluvremenu, kao i predsednik Barselone Rosel, složni u odluci da su Bavarci bili dosta superiorniji tim

  • 0

Liga šampiona je rekla svoje poslednje zbogom Barseloni za ovu sezonu. Kao i prošle godine Katalonci su i u ovoj sezoni zaustavljeni u polufinalu samo što ovoga puta, za razliku od prošlogodišnjeg duela sa Čelsijem, Barsa nije uspela da postigne pogodak u dva meča. Ako su u Minhenu potučeni, u ovom meču na ''Nou Kampu'' su definitivno dotučeni.

- Ovo je jedna od naših najgorih noći. Istina je da nikada nismo bili u situaciji kao što je ova. Bajern je jednostavno bio superiornija ekipa od nas. činjenica je da Mesi nije igrao večeras, ali mislim da nam ni on ne bi pomogao - rekao je Pike koji je u 73. minutu meča nespretno reagovao i zatresao sopstvenu mrežu.

Predsednik Barselone Sandro Rosel je istakao da je bolji tim pobedio i čestitao je protivniku.

- Smatram da je Bajern trenutno najjači tim u Evropi i da će na kraju osvojiti Ligu šampiona. Mislim da ovo, ipak, nije razočaravajuća sezona za španske timove. Veoma sam ponosan na svoje igrače i stručni štab - rekao je predsednik Barselone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA