Brazilac iz Reala na meti Zvezde?

Rafael Hetšajmer (208 cm, 115 kg) centar Real Madrida mogao bi da pojača crveno-bele u evroligaškoj kampanji, a uz njega se pominje i Amerikanac iz Memfisa

  • 5

Licitacija je počela... Košarkaši Crvene zvezde su igrama u ABA ligi ostvarili zacrtani cilj - plasman u Evroligu. Titule u regionalnom takmičenju i Superligi i ove godine su ostale u Humskoj, a jasno je da će se u taboru Dejana Radonjića dosta "tumbati" kako bi se napravila respektabilna ekipa koja u najjačem takmičenju neće biti tim za "potkusurivanje".

Demarkus Nelson je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa crveno-belima na još godinu dana, postavši tako prvi Amerikanac koji će crveno-beli dres nositi dve sezone. Igor Rakočević i dalje razmišlja o igranju, a prioritet upravi biće "zatvaranje" pozicije centra. Raško Katić ostaje i jasno je da mu treba podrška. Ime Darka Miličića košarkaškim kuloarima "curi" odavno.

Jedni sugerišu da je priča gotova, drugi da od tog posla nema ništa, a nekadašnji reprezentativac naše zemlje ćuti. Dok se čeka njegov glas, čaršijom su prostrujala još dva imena koja su, navodno, na listi želja Crvene zvezde.

Obojica su centri. Brazilac Rafael Hetšajmer (208cm, 115kg) iz madridskog Reala, a drugi Dekster Pitman centar Memfisa ali je njegov dolazak u domenu spekulacija. Otežavajuća okolnost su pare. Pitman je u Memfisu (draftovan od Majamija, igrao i u NBDL) ove godine inkasirao malo preko 850.000 dolara i u Beograd ne bi dolazio za manje od 500 - 600.000 dolara. Sa druge strane, Rafaelu  ističe ugovor u madridskom klubu i sigurno nije mnogo skuplji od Brauna, koji je ove godine na blagajni Zvezde, ako je podatak tačan, uzeo 350.000 dolara!

Osim ove dvojice, sa dresom Zvezde povezuje se i Jaka Blažić. Slovenački reprezentativac je u Olimpiji imao odličnu sezonu. Usput, tu je opet i Nikola Dragović, dok je Vlada Radmanović odagnao sve nade simpatizerima crveno-belih rekavši da će ostati u NBA.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zocko

    16. jun 2013 | 20:34

    Svake godine slusamo ove gluposti kako u fudbalu tako i u kosarci.Na kraju nema nikakvog rezultata.

  • ledjooo

    16. jun 2013 | 21:16

    Dzaba vam novci moji sinovci

  • danijel milutinovic

    16. jun 2013 | 23:39

    Mozete dovesti koga hocete partizan ce vladati na celu sa duskom vujosevicem i to sve zahvaljujuci radom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA