STOJANOVIĆ: Nisam mađioničar, bolji tim je otišao dalje!

Trener Crvene zvezde je ocenio da je Černomorec u obe utakmice bio spretniji i spremniji od njegovih pulena

  • 5

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović posle remija sa Černomorecom (0:0) i eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao je da spretniji i spremniji tim ide dalje.

- U dve utakmice bili su spretniji i spremniji. Mi smo imali i danas i u prvoj utakmici šanse koje nismo realizovali, jer nismo bili koncentrisani u završnici. To se na ovom nivou ne prašta, nema popravnog ispita. Černonmorec je u drugom poluvremenu znao da sačuva rezultat, broje se golovi i logično je da oni idu dalje, a mi završavamo takmičenje - rekao je Stojanović na konferenciji za medije.

On je dodao da kapitena Nenada Milijaša nije zamenio zbog promašenog penala.

- Zbog toga se ne menja, jednostavno smo otišli u ofanzivnu formaciju. Daleko od toga, ja to ne radim i promašeni penal nije bilo razlog - naveo je Stojanović.

Na pitanje da li je večerašnje izdanje Zvezdin maksimum, slovenački stručnjak nije mogao da da odgovor.

- Ne znam, nisam Koperfild. Jasno je da moramo još da radimo, uskoro počinje prvenstvo. Neophodan nam je napadač, još neka pojačanja i nadam se da će doći da nam se ne bi ponavljale ovakve greške u završnici - zaključio je Stojanović.

Trener Ukrajinaca Roman Grigorčuk istakao je da je njegov tim eliminisao velikog rivala.

- Jasno je da je ovo bila teška utakmica. Zadovoljan sam, izbacili smo jako dobar tim. Moglo je da bude i drugačije, ali na kraju se sve dobro završilo za nas -  poručio je Grigorčuk.

Žreb parova baraža za Ligu Evrope biće održan u petak.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alas

    9. avgust 2013 | 00:45

    Polovina tima su alkosi!Mars iz Zvezde!

  • Tutor

    9. avgust 2013 | 00:12

    Nisu ni trener.

  • Dejan

    9. avgust 2013 | 00:39

    Al si nam doveo igracha nemoj vise molim te..Pecnil decko igrac za zonu a snage ima za 26 minuta ravno. ..koliko smo dobili kad je vukan usao unutra a milijas na klupu je pokazatelj kolko ti ne znas ništa. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA