MIHA: Ako ode Tole, idem i ja!

11. oktobra u Novom Sadu, na oproštaj Dejana Stankovića od dresa sa grbom FSS, stiže Japan, a selektor je pozvao trojicu debitanata - štopera Vojvodine Branislava Trajkovića i mlade veziste Partizana Andriju Živkovića i Miloša Jojića

  • 17

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da će u decembru napustiti klupu nacionalnog tima ukoliko se predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić povuče sa te funkcije.

- Ne zavisi toliko od mene, ali ako Karadžić ostane ja sam spreman za razgovor. U suprotnom idem, ko god da dođe. Zoran Laković i Karadžić su ljudi u koje imam poverenje - rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Mihajlović je na klupu "orlova" seo 24. aprila 2012 i na 16 utakmica ostvario učinak od pet pobeda, tri remija i osam poraza. Poslednja koju bi mogao da vodi je meč protiv Makedonije, koji se igra u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo. Međutim, pre komšija, 11. oktobra u Novom Sadu, na oproštaj Dejana Stankovića od dresa sa grbom FSS, stiže Japan.

Miha je u Pazovi saopštio sastav u koji je opet pozvao debitante. Trojicu. To su štoper Vojvodine Branislav Trajković, i mladi vezisti Partizana Andrija Živković i Miloš Jojić.

Na spisku su:

GOLMANI:

Vladimir Stojković, Damir Kahriman i Branimir Aleksić.

ODBRANA:

Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Nikola Makismović, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Aleksandar Ignjovski, Branislav Trajković.

SREDINA:

Dejan Stanković, Ivan Radovanović, Luka Milivojević, Radoslav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić, Dušan Basta, Andrija Živković i Miloš Jojić.

NAPAD:

Dušan Tadić, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Filip Đorđević i Stefan Šćepović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA