Obradović: Nije mi lako da vodim ekipu protiv Partizana!

"Crno-beli" su dominirali u prvom poluvremenu i nismo mogli ništa da učinimo, ali uspeo sam da probudim ekipu i u nastavku smo odigrali mnogo bolje, rekao je trener Fenerbahčea

  • 0

Trener Fenerbahčea Željko Obradović kaže da mu nije lako da vodi ekipu protiv svog Partizana, ali da je profesionalac i da kad počne meč, ne razmišlja o tome!

Obradović je istakao da je Partizan bio dominantan u prvom poluvremenu, ali da je uspeo da probudi svoj tim, koji je u nastavku odigrao mnogo bolje.

- Teška utakmica, pred fenomenalnim navijačima Partizan je odigrao organizovanije i brže u prvom poluvremenu. Dominirali su potpuno, a mi nismo mogli ništa da uradimo.

- Publika je bodrila mladi tim i tražio sam od mojih igrača da igramo mnogo hrabrije. Pokušao sam da probudim ekipu i uspeo sam, jer smo igrali mnogo bolje u drugom poluvremenu i zadovoljan sam pobedom - rekao je Obradović, i pohvalio najmlađeg igrača.

- Istakao bih igru Sipahija, koji ima 18 godina, a igra kao da ima 30. Bio je najhrabriji na terenu - objasnio je trofejni stručnjak, a zatim istakao kako mu je teško kad igra u "Pioniru".

- Partizanu želim sve najbolje u toku takmičenja i hvala navijačima na dobrodošlici. Nije mi lako da vodim ekipu protiv Partizana. Ali kad počne utakmica, moraš da budeš profesionalac - rekao je Obradović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA