SIMONOVIĆ: Igrali smo se sa protivnikom! RADONJIĆ: Nema pojačanja!

Kapiten crveno-belih istakao da se njegov tim igrao i trenirao tokom meča dok je crnogorski trener zadovoljan igrom i dodaje da neće žuriti sa pojačanjima

  • 3

Crvena zvezda je zabeležila novu pobedu u ABA ligi, pošto je u hali Pionir ubedljivo savladala Budućnost. Trener crveno-belih, Dejan Radonjić je danas proslavio svoj 44. rođendan, a najbolji poklon je dobio od svojih pulena, koji su prikazali još jednu dobru partiju.

- Imali smo naspram sebe jednog kvalitetnog protivnika, koji nas je pobedio u našem prvom međusobnom duelu ove sezone. Najbitnije je da smo bili koncentrisani tokom cele utakmice, koju smo prelomili u trećoj četvrtini. Sve vreme smo držali kontrolu meča u našim rukama i uspeli smo da zadržimo prednost na tabeli u odnosu na ostale rivale. Nastavljamo u jakom ritmu i okrećemo se novim obavezama - izjavio je Radonjić po završetku meča.

Kao što je i strateg tima sa Malog Kalemegdana izjavio, njegovi igrači su sve vreme bili bolji protivnik i kontrolisali tok meča, a pobeda ni u jednom trenutku nije bila dovedena u pitanje. Tokom prethodnih mesec dana, Zvezdini košarkaši su upisali samo jedan poraz, a oscilacije koje su bile primetne u nekoliko prethodnih mečeva su po Radonjićevom mišljenju sasvim normalne.

- Ostali smo bez jednog igrača, ali smo u januaru imali samo jedan poraz. Sasvim je normalno za jednu ekipu da ima određene padove i oscilacije tokom sezone, jer je takmičarska godina dugačka. Ništa nije strašno ukoliko tim ne igra ovako dobro na svokoj utakmici, ali mi ćemo se truditi da na svakom meču igramo bolje - izjavio je slavljenik i trener Crvene zvezde, koji je na kraju dodao da traženje zamene za Šilba nije lako i da treba sačekati kvalitetno rešenje, bez požurivanja.

S druge strane kapiten Marko Simonović nije imao mnogo toga da kaže, ali je bio poprilično jasan.

- Teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji se bori za F4. Dobro smo se pripremili i borili tri četrtinie. Ostatak smo iskoristili da se igramo i treniramo - istakao je Simonović

Crveno-bele ove nedelje očekuje turnir Kupa "Radivoja Koraća", gde se u četvrtfinalu sastaju sa Borcem iz Čačka i gde će pokušati da odbrane trofej osvojen prošle godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA