Novak Đoković se vratio treninzima u Monte Karlu! (FOTO)

Srpski teniser se posle odmora vratio treninzima i pripremama za nastavak sezone, a prvi turnir na kome će učestvovati je u Dubaiju, gde brani titulu osvojenu prošle godine

  • 8

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se posle boravka i odmora u rodnoj zemlji vratio u Monte Karlo, gde nastavlja sa treninzima pred nastavak sezone.

Posle boravka u Beogradu, gde je obišao bolesnike u kardiovaskularnoj klinici na Dedinju, posete Emiru Kusturici i Andrićgradu, skijanju na Kopaoniku, ali i pomoganju zavejanim ljudima kod Feketića, drugi teniser sveta vraća se svojoj svakodnevnici i treniranju.

Đoković je na svom profilu na Tviteru okačio prvu fotografiju po dolasku u svoju kuću u gradu na Azurnoj obali ispod koje je napisao:

- Vratio sam se u Monte Karlo da radim. U jedan od najboljih teniskih klubova na svetu. Sjajno je što sam neko vreme proveo u Srbiji - napisao je Novak.

Njega u narednom periodu očekuju naporni treninzi, a prvi turnir na kome će učestvovati je u Dubaiju, gde brani titulu osvojenu prošle godine, a zatim se seli u SAD, gde ga očekuje učešće na turnirima Masters serije u Indijan Velsu i Majamiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perica

    4. februar 2014 | 22:30

    A u bas je dugo putovao od Feketica?!

  • sasa stankovic

    5. februar 2014 | 05:58

    Ovo je simptomatično samo u Srbiji. Kad je otišao u Feketić odmah su se našli dušebrižnici koji su tvrdili da mu je potrebna medijska pažnja, a on je ima i kad ode u WC. Potom su ga ispljuvali jer je jedan od najboljih tenisera današnjice. Kad smo mi zadovoljni ? Nekima je puno srce kad Nole izgubi meč, meni ne i bude mi veoma teško zbog toga. Srbija neće u skoroj budućnosti imati boljeg ambasadora no što je Nole. Prevashodno što on nije uopšte neinteligentan, vidi se da je paralelno sa tenisom radio na svojoj izobrazbi. Šta reči na činjenicu da govori talijansi, francuski, nemački i španjolski jezik, a Nole će opet biti prvi !

  • D

    4. februar 2014 | 23:47

    Poceo je opasno da smara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA