Predsednik Partizana otkrio koliko je novca klub izgubio zbog igranja pred praznim tribinama i isprozivao UEFA zbog Hajduka iz Splita

Milorad Vučelić ističe da nije zadovoljan izdanjem ekipe na meču protiv Videotona, ali veruje u bolju igru i prolaz u revanšu u Mađarskoj

  • 15

Prvi čovek Partizana, Milorad Vučelić ogorčen je zbog kazne koju je UEFA izrekla njegovom klubu, zbog koje je prvi meč plej-ofa kvalifikacija za LE u Humskoj igran bez prisustva publike. Izuzetak je bilo oko 200 navijača Videotona, kojima je bilo dozvoljeno da uđu na stadion.

>>> Napredak isprozivao Partizan i Zvezdu zbog odlaganja utakmica: Da li uopšte da navijamo za njih u Evropi posle ovoga?

Vučelić smatra da Evropska kuća fudbala ima dvostruke aršine kada je u pitanju kažnjavanje klubova zbog divljanja navijača, a kao primer je naveo ono što su navijači Hajduka iz Splita radili u Liverpulu na meču protiv Evertona.

- Srpski klubovi su u neravnopravnom položaju u odnosu na klubove iz drugih zemalja. Možemo da vidimo da se drugi incidenti, veći nego oni za koje smo mi kažnjeni znatno blaže kažnjavaju, Nesrazmera je ogromna. Pogledajte šta se dešavalo u Liverpulu i šta su radili navijači Hajduka, videćemo kako će biti sankcionisani - rekao je Vučelić za Žurnal.

On je istakao da je kazna najmanje 250.000 evram aku da ona može biti i viša ukoliko Partizan ne izbori grupnu fazu, jer veruje da bi uz podršku navijača sigurno pobedili Videoton.

- Sadašnja procena je da smo ostali uskraćeni za 250.000 evra. Ali možda je utakmicom u četvrtak odlučeno da ne uđemo u Ligu Evrope, a onda je teško izračunati koliko smo novca oštećeni. Ishod meča protiv Videotona bi bio drugačiji da smo imali podršku sa tribina - istakao je Vučelić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    20. avgust 2017 | 10:07

    Какав пролаз? Против вас играли без 6 играча(два су ваши касапи избацили из игре). Играли са омладинцима са 9 играча(гробари код њих ионако саботирали) и опет нису изгубили. Тако су и они из Бордоа мислили па...

  • Kosare

    20. avgust 2017 | 11:22

    Izgovori, izgovori, izgovori, izgovori....

  • Дејан

    20. avgust 2017 | 10:06

    Јао, јао почела кукњава...и судија вас је оштетио, зар не?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA