Nemam noge, ali bih se branio bolje od Liverpula! Britanski paraolimpijac uništio Crvene od prozivki (FOTO)

Dolivao je Džavad so na rane Redsa

  • 0

Britanski paraolimpijac Ali Džavad hit je na internetu zbog komentara na račun Liverpula.

Crveni su poraženi za vikend od Totenhema sa 4:1, odbrana je delovala više nego komično, što je bilo dovoljno momku iz Libana koji brani boje Velike Britanije u dizanju tegova.

>>>Mediji u SAD javili kada se Teodosić vraća na teren, nakon što su Klipersi izdali zvanično saopštenje o stepenu povrede!

>>>Bane Ivanović se izlanuo pred Rusima: Da li ovo znači da će Sergej Milinković Savić igrati za Srbiju na Mundijalu?

Ali Džavad je rođen bez nogu, ali je taj hendikep šampionski prevazišao. Ima srebro sa olimpijskih igara, evropsko i svetsko zlato, ali i surov smisao za humor.

- Kunem se Bogom, branio bih se bolje od Liverpula, a ja nemam noge - poručio je Džavad i pokrenuo lavinu komentara na internetu.

Naravno, bilo je i uvređenih navijača Liverpula koji su pokušali da mu "doskoče", ali bez uspeha. Jedan je pretio da će mu polomiti noge, Ali ga je samo pitao - koje noge?

Ipak, ekipi Liverpula sigurno nije do smeha posle nove razočaravajuće partije, koja je pokazala da pobeda nad Mariborom od 7:0 predstavlja samo puko iživljavanje protiv nejakih rivala. U Engleskoj je malo drugačije...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA