≫ 

Krstajić pozvaočetvoricu igrača iz Superlige, Voždovac se posebno pohvalio! (VIDEO)

Četiri reprezentativna poziva za superligaše!

  • 5

Fudbalski klub Voždovac pohvalio se jednim reprezentativnim pozivom.

- Voždovac može biti ponosan, jer u svojim redovima ima A reprezentativca, igrača koji će nositi dres najjače selekcije naše zemlje. Poziv je stigao na ime Aleksandra Filipovića - saopštio je Voždovac.

Aleksandar Filipović je bio član mlade selekcije Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na prvenstvu Evrope u Litvaniji, a čiji su članovi bili i Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, kao i Predrag Rajković, Miloš Veljković, ali i Mijat Gaćinović.

- Defanzivac Zmajeva, će krenuti put dalekog Istoka i pridružiti se selekciji Mladena Krstajića, i staviti se na raspolaganje za prijateljski meč sa Južnom Korejom, koji se igra 14.11. Odbrana Voždovca je jedna od najjačih u ligi, tako da ni odbrana naše zemlje ne mora da brine - poručuju iz beogradskog kluba.

Prethodno je pozvan Đorđe Ivanović iz subotičkog Sparaka, zatim i Đorđe Aksentijević iz niškog Radničkog i Miloš Simonović iz Napretka. Utakmica protiv Južne Koreje igra se u utorak od 12 časova.

Prvi meč ispunio je očekivanja Krstajića, bilo je 2:0 protiv Kine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA