≫ 

Partizan ga oterao kao psa, ali Vukić je porukom pred Jang Bojs pokazao kakav je Grobar! (FOTO)

Odogovran za njegov odlazak bio je Vladimir Vermezović, koji ga je 2012. godine izbacio iz ekipe i naterao ga da trenira odvojeno od prvog tima

  • 4

Bivši kapiten fudbalera Partizana Zvonimir Vukić pozvao je navijače crno-belih da kupe karte i daju veliku podršku ekipi u odlučujućem meču protiv Jang Bojsa za prolaz u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Partizan nastavlja akciju započetu od duela sa albanskim Skenderbegom da ulaznice na blagajni kupuju uprava, fudbaleri i stručni štab.

- Do sada nije bilo uobičajno da karte kupuju igrači, članovi stručnog štaba i uprava. Ali ovo je pravi put za domaći fudbal koliko god delovalo bolno u prvi mah. Partizan zaslužuje podršku vernih navijača posebno kada govorimo o utakmicama koje igraju u Evropi.

- Pozivam ih da kupe svoju personalizovanu kartu i dođu na stadion. Lepa uspomena, a biće još lepša ako Partizan pobedi i nastavi proleće u Evropi. Onda ova karta neće imati cenu - rekao je Vukić, a prenosi klupski sajt.

Vukić je u tri mandata nosio dres Partizana, ukupno sedam godina i za to vreme osvojio četiri titule prvaka države i dva kupa.

Utakmica 5. kola B grupe Lige Evrope Partizan - Jang Bojs igra se u četvrtak od 21.05.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajjad

    21. novembar 2017 | 16:43

    Nije Partizan nego taksista Djuric. Ne mešajte te stvari. Grobari vole Vukića

  • KARUDIJAN

    21. novembar 2017 | 18:50

    Za Sasu Ilica si izmislio fudbal a on legenda a ti oteran iz kluba.ZIV BIO 100 godina.Dace Bog da dodjes u Partizan na nekoj vaznoj funkciji.

  • KARUDIJAN

    21. novembar 2017 | 16:36

    Obuj kopacke i upadaj u tim.Ti si jedan od najvecih ako i ne najveci igrac Partizana.Onaj klosar te je oterao iz Partizana mislim na Vermeza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA