Cirkus u BiH: Sprejem ofarbali lopte pre najvećeg derbija?! (FOTO)

Da nije smešno, bilo bi tužno

  • 1

Najveća fudbalska utakmica u Bosni i Herecegovini između Željezničara i Sarajeva nije odigrana zbog snega koji je prekrio "Grbavicu", ali iako se lopta nije zakotrljala iz Sarajeva nam stižu nadrealne scene koje su pokazatelj katastroflnog stanja u tamošnjem fudbalu.

Najavljivan danima, sneg je očigledno uhvatio nespremne ljude iz Željezničara koji nisu adekvatno pripremili teren za otežane uslove: nisu izvučene crvene linije na terenu, niti su na isti način obeleženi i golovi da budu vidljivi igračima.

Apsolutno ništa nisu preduzeli organizatori da omoguće odigravanje utakmice po belom pokrivaču, sem što su imali ideju da makar lopte "pripreme" ako sudija ipak dozvoli da se meč odigra.

Naime, kako na lageru Željezničar ima samo garnituru belih lopti, a one ne mogu po belom, pribeglo se zanimljivom rešenju: farbanju sprejem!

Nikad viđeno na fudbalskim terenima.

Lako se došlo do spreja, pa su loptew brzo dovedene u "igrivo" stanje i spremno dočekale početak meča koji nije ni odigran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    26. novembar 2017 | 17:28

    U Bih jedino sto funkcionise su djamije i vehabije ostalo je katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA