≫ 

Grčka prekinula prvenstvo zbog skandala u Solunu! (VIDEO)

Posle ulaska na teren vlasnika PAOK-a sa sve pištoljem za pojasom, grčki fudbal više ne sme da nastavi ovako

  • 13

Grčki fudbal trese novi skandal posle prekinutog meča PAOK-a i AEK kada je vlasnik solunskog kluba Ivan Savidis uleteo na teren sa pištoljem da se obračuna sa sudijom i mogućnost da se prekine prvenstvo se obistinila!

>>> Obogatio se preko noći u Rusiji i stao uz rame Putinu, sad maše pištoljem na stadionu PAOK-a: Sve o kontroverznom vlasniku grčkog kluba!

Sudija Jorgos Kominis prekinuo je utakmicu kada je odlukom da poništi gol PAOK-u, vredan pobede nad AEK-om u meču koji je praktično odlučivao o šampionu, iznevirao Savidisa koji je ušao na teren zajedno sa obezbeđenjem i sportskim direktorom Lubošom Mihelom.

Mihel je čak pretio sudiji rečima "Gotov si", što je uneto u zapisnik utakmice. Zbog dešavanja na stadionu Tumba grčka policija izdala je nalog za hapšenje Savidisa i četiri člana njegovog obezbeđenja, a FS Grčke je reši o da prekine ligu, baš kao pre nekoliko godina.

To je obelodanjeno posle sastanka ministra sporta Jorgosa Vasilijadisa i premijera Aleksisa Ciprasa. Incident u Solunu samo je jedan u nizu brojnih, a nedavno je na istom stadionu pogođen u glavu trener Olimpijakosa Oskar Garsija i tada je takođe prekinuta utakmica.

- Odlučili smo da prekinemo šampionat ... Neće početi ponovo, osim ako ne postoji jasan okvir za sa novim pravilima i uslovima - rekao je Vasilijadis, a prenosi agencija "Rojters".

VIDEO: Ovako je Savidis uleteo u teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leoben

    12. mart 2018 | 15:00

    Pukli vise od nepravde koja im se servira iz Atine vec par godina. Setite se kako su samo Aris izbacili u 2.ligu. Kako su PAOK-u oduzeli titule raznim opstrukcijama, podmetanjima 2016.godine. Isprovociraju nepravdom masu, a onda posegnu za kaznama. Da li se iko pita zasto se toliko favorizuje Olimpiakos, zasto svaka titula mora da se njima namesta!? Napred PAOK, do titule! Oooo, Paokara eho trela me sto mialooo...

  • Darex

    12. mart 2018 | 13:56

    Sve se cini samo da PAOK ne bude prvak. Neverovatno. Razumem da plate kaznu, da im se suspenduje teren, iako je gol regularan, ali oduzimanje bodova je nekorektno. Celu godinu igras i da zbog nekog pojedinca milion navijaca bude kaznjeno. Isto kao i 2016, kada im je bukvalno oduzeta titula. I Grci imaji crveno mezimce sistema.

  • juzni front

    12. mart 2018 | 17:49

    Tako i kod nas treba prekinuti al na duzi period!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA