≫ 

Zvezda se oprostila od Adžića i blokirala komentare na Instagramu! (FOTO)

Kao što se očekivalo, mladi fudbaler nije produžio ugovor sa Crvenom Zvezdom

  • 19

Mladi srpski fudbaler Luka Adžić zvanično je napustio Crvenu zvezdu i prešao u Anderleht, saopštio je belgijski šampion.

Adžić je danas promovisan u dresu Anderlehta, zajedno sa još trojicom novajlija - Antoniom Milićem, Kenijem Saiefom i Knoledgeom Musonom.

>>>Mrlja na Zvezdinoj proslavi: Navijači izviždali Luku Adžića! (VIDEO)

Mladi srpski reprezentativac je sa belgijskim velikanom potpisao ugovor do 2022. godine i to nakon što je odbio da nastavi saradnju sa "crveno-belima".

Bez obzira na to, uprava srpskog šampiona mu se zahvalila na zvaničnom Instagram profilu kluba, u isto vreme blokiravši sve  komentare.

Zvezda je bila prinuđena da 19-godišnjeg fudbalera, sina nekadašnjeg kapitena Ivana Adžića, pusti u Brisel zato što mu je isticao ugovor u decembru.  Od ovog transfera šampion Srbije će zaraditi 800.000 evra na ime obeštećenja.

>>>Zvezda pokupila skoro sva priznanja: Igrači Superlige izabrali najbolji tim sezone, šestorica su crveno-beli (FOTO)

Adžić je karijeru počeo u Crvenoj Zvezdi i ove sezone je sa četiri pogotka na 26 utakmica učestvovao u osvajanju titule prvaka Srbije.

VIDEO: Pogledajte kako su navijači Zvezde zviždali Adžiću na proslavi titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    23. maj 2018 | 14:40

    Završiće kao Janković,Jović,Ristić,Jovanović,Grujić.Igraće na pozajmici umesto da je napravio karijeru pa otišao.Neka sluša tatu koji je bio jak sportski direktor i sa Lukićem napravio samo dugove.

  • Darko

    23. maj 2018 | 14:27

    Kad bude propo i kad ne odigra ni jednu utakmicu vec sedeo ma tribini trazice zvezdu ali tada ce biti kasno,ide covek stopalama Jankovica tako je i on otiso pa pogledajte gde igra sad...

  • Milan

    23. maj 2018 | 14:41

    Sramotno od menadzera porodice...da se afirmisao jos godinu dve da sazri pa ok.sta ovako misli da ce igrati u Anderlehtu,dada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA