≫ 

Izabran slogan fudbalera Srbije za Mundijal, koji će stajati na autobusu "Orlova"

Od tri predložena slogana navijači su izabrali možda i najbolji koji odgovara našim igračima

  • 5

Svetsko prvenstvo u fudbalu je sve bliže, ostalo je još manje od mesec dana do otvaranja, pa tako svi timovi sada rešavaju i poslednje sitnice kada je u pitanju učećše na Mundijalu. Tako sada svaka reprezentacija bira slogan ekipe, koji će krasiti zvanični autobus našeg tima.

>>> Spisak stvari koje su zabranjene za vreme Mundijala: Bizarni predmeti koje ne smeju da se unesu na stadione u Rusiji (FOTO)

FIFA je poslednjih meseci pozvala sve čitaoce sajta da predlože slogane koji bi mogli da se nađu na autobusima ekipa, a zatim je odabrala tri koji su se našli u najužoj konkurenciji za svaku zemlju koja učestvuje na Mundijalu.

Za Srbiju su odabrana sledeća tri slogana:

- "BECAUSE, WE ARE THE TEAM" (Jer, mi smo tim)

- "Jedan tim, jedan san - Srbija!"

- "Izaberi svoj put do pobede!"

Jedan tim, jedan san: Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Posle tronedeljnog glasanja odlučeno je da će “Orlovi“ u Rusiji ići pod sloganom – koji je verovatno najbolji od sva tri ponuđena – Jedan tim, jedan san – Srbija!

Brazil će imati slogan “Više od pet zvezda, 200 miliona srca“, Kostarika “Ne postoji nemoguće, kada igra cela država“, odnosno Švajcarska “Četiri jezika, jedna država“.

’Kockasti’ su odabrali “Mala zemlja, veliki snovi“, ’Trikolori’ “Tvoja snaga, naša strast. Napred Plavi“, dok aktuelni svetski šampioni imaju slogan “Pišimo istoriju zajedno

VIDEO: Pogledajte trening fudbalera sa prošlog okupljanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA