≫ 

Kuva pred derbi omladinaca: Partizan ubacuje prvotimce za meč sa Zvezdom, neviđene mere obezbeđenja na Teleoptiku!

Biće angažovano obezbeđenje prvog tima, veliki broj policije na punktovima, a u centar će moći samo ljubitelji fudbala sa ulaznicama

  • 56

Omladinska selekcija Partizana, posle poraza od Čukaričkog u minulom kolu (3:2), više nije konkurentna u borbi za tilulu, ali izabranici trenera Žarka Lazetića na neposredan način direktno odlučuju u borbi za trofej između Crvene zvezde i Brodarca.

>>> Đukićev pomoćnik napustio Partizan, biće skaut za Crnu Goru

Večiti derbi, koji se igra u subotu u 11 časova u Sportskom centru “Partizan-Teleoptik” će, kao i uvek biti stvar prestiža za oba kluba, sa tom razilikom što Zvezdi odgovara samo pobeda, kako obezbedila plasman u Ligu šampiona tog uzrasta.

Kako saznajemo Partizan je odlučio da zbog ovog derbija povuče trojicu prvotimaca na ovaj meč iako mu ne znači ništa. Ipak, derbi je prestiž i važno je pobediti, a samim time bi sprečili Zvezdu da osvoji titulu i ode u Ligu šampiona. Trenutno Zvezda i Brodarac se bore za prvo mesto, a Zvezda je bolja i samo joj pobeda odgovara.

Zato će Armin Đerlek, Đorđe Jovanović i Svetozar Marković biti u omladinskom timu za ovaj meč jer crno - beli ne daju titulu večitom rivalu.

Foto: MN Press

VELIKE MERE OBEZBEĐENJA NA TELEOPTIKU

Zbog mogućih tenzija, pa i nekih najava dolazaka najvatrenijih navijača, saznajemo da su u Humskoj preduzeli opsežne mere da sve protekne kako treba, biće angažovano obezbeđenje koje ide uz prvi tim I veliki broj pripadnika policije!

I, to nije sve, u Sportski centar Partizana neće moći da uđe niko bez validne ulaznice, koje će podeljene obema stranama (Crvena zvezda je dobila sto karata).

U vezi sa merama obezbeđenja za Telegraf.rs potvrđuje i sekretar Omladinske škole Zoran Šušnjar.

- Pripremamo se kao da se igra večiti derbi u seniorskoj konkurenciji. Ulog je uvek veliki, kao i prestiž, pa ne želimo da dozvolimo nekakve nemile scene. Tim pre, što se dva sata posle meča omladinaca, igra i derbi u kadetskoj konkurenciji, koji odlučuje o šampionskoj tituli – jasan je Zoran Šušnjar.

Sportski centar Teleoptik će biti poprište derbija omladinaca u subotu Foto: Telegraf

Bilo je najava dolazaka I najvatrenijih pristalica u Sportski centar?

- To neće biti dozvoljeno. Podeljene su ulaznice i samo oni koji ih budu imali – mogu da uđu u centar.

- Uz to je angažovano “Ineks obezbeđenje”, koje vodi računa o prvom timu Partizana, a biće postavljeni i policijski punktovi oko sportskog centra, dok će unutar takođe biti redari i policija. Jednostavno nismo ništa prepustili slučaju – zaključuje Šušnjar.

Rekosmo već da se posle omladinaca igra i večiti derbi kadeta (13 časova). Partizan je prvi meč od rivala izgubio sa 4:2, ima trenutno tri boda zaostatka i potrebna mu je pobeda od 2:0 ili 3:1 da bi osvojio trofej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    29. maj 2018 | 12:43

    Obavezno ilica da ubace!! Obavezno!!

  • Tanče

    29. maj 2018 | 12:25

    A zašto da ne, ima pravo ako su mladi. Samo napred Partizan! Idemo po trofej. SREĆNO!!!!!

  • Banderas

    29. maj 2018 | 15:08

    Ako su godistem legitimni mogu da igraju,cemu dalja rasprava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA