Ne razumete ga ništa, a ne možete da prestanete da ga slušate! Čileanski komentator oduševio Srbe na utakmici u Gracu (VIDEO)

Uhvatili smo "na delu" ovog gospodina, uživeo se u meč kao da je reč o finalu svetskog prvenstva, što nije ništa novo kad su u pitanju Južnoamerikanci - oni su ludi za fudbalom

  • 5

Južnoamerički temperapent je jaka crta u karakteru ljudi iz Latinske Amerike, spojite li ga sa pasijom prema fudbalu, pa još kad vam je u opisu posla da ga pratite, dobićete upravo ovo: komentatora uzavrele krvi i napetih nerava.

>>> Devet stvari koje su obeležile meč Srbija - Čile: Neke od njih niste mogli da vidite putem TV ekrana (FOTO) (VIDEO)

Imali smo prilike da "upoznamo" jednog od predstavnika "južnoameričke komentatorske škole", nismo uspeli, doduše, da snimimo čuveno grlato "gol, gol, gol, gol", kad je Čile zatresao mrežu Stojkovića, ali verujte da su emocije bile eruptivne kod ovog gospodina sa mikrofonom kada je njegova selekcija matirala Srbiju.

Čileanskog komentatora nije držalo mesto, uzvrpoljio se, ustajao je sve vreme, sedao, i tako u krug, u rafalima je izbacivao reči, slušati ga kako prenosi utakmicu je ziasta sjajna zabava, pa čak i kada ga ništa ne razumete.

Uključili smo se "uživo" u trenucima kada je Čile vršio pritisak na našu odbranu, a Stojković bio na mukama, pa ga je glavni protagonista naše priče često "uzimao u usta".

Pogledajte (u videu u vrhu teksta), ali najviše poslušajte ovog simpatičnog gospodina čiji je prenos pobrao mnogo simpatija kod srpskih izveštača iz Graca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam

    6. jun 2018 | 19:16

    Izvinjavam se,ali ja dobijem proljev od naseg komentatora!! Kao da komentarise "Curling"!!

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    6. jun 2018 | 19:20

    Haha doktor !!!

  • Poštar

    6. jun 2018 | 22:27

    Naš komentator bez kapi krvi i glasa iz obdanista, priča o švarcenegeru, sklonite ga više!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA