≫ 

Nejmar, Di Maria, Empabe, pa Kavani: Strašni PSŽ "vežbao" sa Nimom za Ligu šampiona! (VIDEO)

Crvena zvezda će morati dobro da se potrudi kako bi u Ligi šampiona zaustavila fudbalske mađioničare iz PSŽ-a

  • 10

Fudbaleri PSŽ-a pobedili su na gostovanju Nim sa 4:2 u okviru 4. kola francuske lige.

Nejmar, Di Maria, Embape, pa Kavani, tako se u najkraćim crtama može opisati meč ove dve ekipe jer upravo to je redosled po kojem su pogađali raspoloženi Parižani.

Brazilsko-argentinski tandem načelo je protivnika za 2:0, potom je usledilo blago opuštanje, da bi do kraja Sveci ipak pokazali klasu i došli do četvrte ligaške pobede.

Parižani su došli na gostovanje nimu kao potpuni favoriti, a tu ulogu su opravdali naročito tokom prvog poluvremena kada su Nejmar i Di Maria pogađali za vođstvo od dva gola razlike.

Prvo je Nejmar posle uigrane akcije, i prave "vrteške" u šesnaestercu domaćina,  ubacio loptu u mrežu sa 5 metara u 36. minutu, a onda je gol proslavio tako što je otišao do navijača Nima, koji su mu napisali da je "plačljivko", i potom proslavio gol brisanjem suza sa lica.

Posle pogotka najskupljeg fudbalera današnjice, samo 4. minuta kasnije, i Argentinac se upisao u listu strelaca i  uvećao prednost direktnim golom iz kornera.

Ipak, drugo poluvreme donelo je opuštanje, pa je nepisano pravilo "2:0 je najopasniji rezultat" za malo važilo i u ovom slučaju. Tako je domaćin za samo 8 minuta poravnao rezultat preko babikona i Savaniera ali je Embape posle duge lopte nejmara, i izvanrednog "trka" uspeo da donese svom timu veliku pobedu na gostovanju.

Pobedu je u nadoknadi vremena samo uvećao Kavani koji je postigao gol za konačnih 4:2.

Da podsetimo u francuskoj ligi PSŽ zauzima 1. mesto sa skorom od 4 pobede. Inače, Parižani će igrati i ligu šampiona u grupi C sa Liverpulom, Napolijem i Crvenom zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dreka

    1. septembar 2018 | 22:13

    Marin Ben Cafu Boakye Kaki empabe...kavani ....di maria A neymar.. Ajmo svi Sta da radi neymar

  • Boske100

    1. septembar 2018 | 19:10

    E kad bi mi samo 4-2 izgubili!

  • Ja

    1. septembar 2018 | 19:06

    Taj Nimes im je uvalio dva komada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA