≫ 

UEFA monitoring u Humskoj: Partizan ima dva dana da pripremi neophodnu dokumentaciju...

U narednih 15-tak dana revizori će nenajavljeno posetiti Humsku i proveriti poslovanje kluba, koji mora sve da pripremi do ponedeljka

  • 13
FK Partizan - FK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Partizan će u narednih petnaestak dana biti pod “lupom” UEFA, drugom u minulih nekoliko meseci. Radi se o redovnom monitoringu kluba iz Humske, kojim će krovna organizacija, tačnije njeni revizori proveriti rad, poslovanje crno-belih, servisiranje obaveza prema državi (porez), igračima, Radnoj zajednici...

Tim povodom operativci Partizana imaju rok još dva dana, tačnije do 30. septembra, da pripreme su neophodnu dokumentaciju, kako bi spremno dočekali monitoring, odnosno dolazak revizorske kuće.

A, on traje do 15. oktobra i ne mora da bude unapred najavljen. Crno-beli su u obavezi da do pomenutog datuma pripreme su neophodnu dokumentaciju i onda im preostaje samo da čekaju kada će revizori “banuti” na vrata u Humskoj.

Podsetimo, Partizan je i u martu ove godine takođe imao monitoring UEFA, koji je bio veoma važan, jer je usko vezan za obezbeđivanje evropske licence i koji su crno-beli jedva preživel.

Klub je tada uplatio više do dva i po miliona evra, neophodnih da se “servisira” poreski dug državi, zaostali dugovi, iz vremena Dragana Đurića, prema bivšim igračima, trenerima i klubovima, te prema aktuelnom igračkom kadru, sa kojim je potpisan reprogram.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. septembar 2018 | 12:16

    Охохохо. Да видимо да ли ће и уефи показивати папириће, без печата, потписа...има да буде, фик, и готово...охохо, охохо.😂😂😂

  • Миздонгард

    28. septembar 2018 | 12:22

    Код њих нема дал је ушла,или није,под мач бато

  • Milos

    28. septembar 2018 | 14:41

    Ako je nenajavljena poseta kako onda znate da ce i kada doci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA