≫ 

Smiljanić: Nisam pio vinjak sa Sašom Ilićem, ima igrača koji bi za velike pare prešli u Zvezdu (VIDEO)

Iskusni fudbaler crno-belih odgovarao na pitanja navijača

  • 3

Vezista Partizana Milan Smiljanić odgovarao je nedavno na pitanja navijača putem zvaničnog Instagrama srpskog vicešampiona i dao je nekoliko zanimljivih odgovora.

Osim onih fudbalskih, tu su bila i pitanja iz privatnog života koja su se najviše odnosila na noćni provod i splavove.

>>> Pod novim selektorom Luisom Enrikeom Španija deluje neverovatno moćno, a večeras joj u goste stiže Engleska u okviru Lige nacija. Kvota na keca je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Španija - Engleska.

- Nisam bio na splavu sigurno jedno tri ili četiri meseca - rekao je Smiljanić koji je još jednom negirao urbanu legendu o Saši Iliću i vinjaku:

- Sale i ja nismo nikada pili vinjak. Sasša poslednjih pet ili šest godina uopšte ne pije, to znam, izlazili smo zajedno. Znam da se ljudi zezaju sa Sašom i vinjakom, prave montaže...Šalimo se i mi, ali nije istina.

Smiljanić je govorio i o tome koga bi od bivših igrača vratio u Partizan, koji gol mu je najdraži, a dodao je da postoje igrači koji bi za velike pare prešli iz Partizana u Crcvenu zvezdu.

Detaljnije možete pogledati na videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    15. oktobar 2018 | 08:16

    Nisi pio vinjak, ali mozda konjak ili viski?

  • Kole

    15. oktobar 2018 | 08:38

    Ajahhaahhahhaa pa naravno da nije vinjak. Ali zato civas....znas ti sta valja. Aaaa nisu sve kafane na splavovima ima i na kopnu dobrih. Samo teraj lolo dok mozes.

  • nscz

    15. oktobar 2018 | 10:53

    A ko je ovaj? Neki DJ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA