≫ 

Imamo tim koji može da pobeđuje: Partizan gostuje u Skoplju, a Nikolić veruje u trijumf! (VIDEO)

Košarkaši Partizana otputovali u glavni grad Makedonije na duel sa MZT-om

  • 8

Crno-beli su spremni za početak sezone 2017/18. Rano jutros, prvi tim Partizana NIS je krenuo put Skoplja, na prvu utakmicu ABA j.t.d. lige u novoj sezoni.

Nakon premijere pred svojim navijačima u prijateljskom duelu protiv Fenerbahčea, crno-beli će u petak 29.09. od 20 časova igrati u Skoplju protiv MZT-a.

>>> Da nije malo rano za to pitanje? Obradović morao da reaguje posle Mutinog odgovora (VIDEO)

- Za nas je utakmica prvog kola jako važna, počinje novo takmičenje. Nismo se sto posto spremili, biće teško, očekujem da će odlučivati jedna lopta.

- Mislim da Partizan ima tim koji može da pobeđuje, ali ipak se plašim zato što nismo potpuno uigrani tokom pripremnog perioda. Imamo još puno prostora za napredak, ali i pored toga očekujem pobedu- istakao je trener crno-belih, Miroslav Nikolić.

Foto:Telegraf

Dvadesetogodišnji bek Partizana NIS, Vanja Marinković, započeće sutra svoju četvrtu seniorsku sezonu u crno-belom dresu.

- U prethodne dve sezone smo u prvom kolu i dobijali i gubili u završnicama koje su bile na jednu loptu.

- Ovo sada je nešto novo, novo je takmičenje, tim je u velikoj meri promenjen, ali verujem da iz naše mladosti, i iskustva Veličkovića i Čakarevića, možemo da napravimo dobar miks koji će nam donositi pobede. Sa tim ambicijama idemo i u Skoplje - rekao je Marinković.

Foto:Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    28. septembar 2017 | 10:57

    iskreno,jesam grobar,ali to nema veze, imamo 3 puta jaci tim od prosle sezone,ali isto tako i zvezda ima,ima jaci tim,duplo jaci od prosle sezone,sto se tice derbija,mozemo biti uspesniji,ali cemo gubiti protiv nekih ekipa gde bi trebalo glatko da pobedimo,sto se zvezde tice,ona moze da gubi samo od nas i cedevite,ali misleim da ce i ove godine biti prva u ABA ligi,ali nzm da li ce je i na kraju i osvojiti na F4,a primera radi mi cemo igrati u superligi mozemo da ispadnemo od fmp , mege ... a zvezda ce svbe njih osim nas lako proci i ako nas neko izbaci,oni ce uzeti pehar,ali ako budemo u finalu,imammo vece sanse od njih

  • Жика Живац

    28. septembar 2017 | 18:05

    Moze da pobedi ako ga puste!

  • Ekica

    29. septembar 2017 | 00:18

    Ti si bio u partizanu..sta si napravio..mozes pomocnik i nista vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA