≫ 

Duško Vujošević i njegova BiH poraženi od Rusije: Džanan Musa nije mogao sam (VIDEO)

Bez obzira na poraz, Bosna i Hercegovina zauzima treće mesto i dobre šanse da se plasira u narednu rundu kvalifikacija

  • 14

Košarkaši Bosne i Hercegovine izgubili su kao gosti od košarkaša Rusije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se 2019. godine igra u Kini.

>>>Sale Đorđević: Promašena bacanja su nas koštala poraza, ali ponosan sam na svoje igrače

Izabranici selektora Duška Vujoševića odlično su ušli u meč pa su posle prve četvrtine imali blagu prednost 16:15. Međutim, Baćuške su u nastavku zaigrale mnogo bolje i do poluvremena preuzele vođstvo, da bi u trećoj deonici koja je završena 21:6, potpuno prelomili meč i stigli do zaslužene pobede.

U ekipi Bosne i Hercegovine najraspoloženiji za igru bio je mladi Dženan Musa koji je meč završio sa 26 poena, dok je u redovima Rusije najviše koševa postigao Fridzon.

Da podsetimo, BiH sa skorom 2 pobede i dva poraza zauzima treće mesto u svojoj grupi E, u kojoj su još Francuska, Rusija i Belgija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SBH

    25. februar 2018 | 19:36

    Bravo bacuske.

  • 5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

    25. februar 2018 | 19:23

    BRAVO BRAĆO RUSI !!!

  • salko

    25. februar 2018 | 19:16

    Kosarkaski savez BiH je napravio najbolji moguci potez angazovanjem Duleta.Hrvati su vjerovali domacim neafirmisanim trenerima i vec su ispali.Inace osim Teletovica i Nurkica(koji ne igraju) i Muse ostali ne bi mogli igrati ni za Lj reprezentaciju Srbije,a opet dobro stoje u jakoj grupi.Ako ih Dule odvede na SP to bi bilo kao da su ga osvojili?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA