≫ 

Ovaj tim Zvezde je "gladan" uspeha: Najveće pojačanje crveno-belih očekuje dobru sezonu! (VIDEO)

Grčki reprezentativac veruje da novi tim Zvezde može da napravi uspehe ove sezone

  • 8

Najveće pojačanje crveno-belih Stratos Perperoglu, bivši član Olimpijakosa, Panatinaikosa i Barselone, poručuje da se nada uspešnoj sezoni.

>>> Gde je, ne vidim ga ovde? Urnebesna reakcija trenera Zvezde na pitanje o Jankoviću! (VIDEO)

- Očekujem da igramo dobru košarku, imamo mladu i novu ekipu i potrebno je vreme da se upoznamo. Čini mi se da je tim "gladan" uspeha i to je dobro... Želimo da pobeđujemo, ali niko ne može da garantuje uspeh. Idemo polako, moramo da rastemo i da budemo spremni - rekao je grčki košarkaš.

>>> Rešena dilema Perperogluovog broja, evo koji će nositi sledeće sezone: Uzbuđen sam zbog novog poglavlja života!

Za Tomića, sa kojim je sarađivao u Olimpijakosu, kaže da je spreman za ulogu glavnog trenera.

Foto: Telegraf

- Tomić je spreman da bude glavni trener, miran je i pun samopouzdanja... Preneo je dobre stvari na tim i verujem da će biti uspešan - zaključio je trofejni košarkaš.

Crvenu zvezdu na pripremama očekuju provere sa nemačkim Krailshajmom (29. avgusta), Dinamikom (2. septembra), atinskim AEK-om (8. septembra), belgijskim Antverpenom (12. septembra) i ruskim Nižnjim Novgorodom (15. septembra).

Bliži se meč decenije za Zvezdu. Kvota da tim Vladana Milojevića u sredu neće izgubiti u Salcburgu (dupla šansa X2) je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Salcburg - Zvezda.

(B.V./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    27. avgust 2018 | 16:08

    Ove sezone igramo Evrokup, ciji je format takav, da igramo manje utakmica nego u El. Ekipe nisu toloiko jake, kao sto je to slucaj sa El. Ne verujem da da mozemo da osvojomo Evrokup, tako da mislim da ce biti jos veci fokus na Aba. Videcemo kako ce Buducnost da reaguje na Evroligu, tj.igrace 30 utakmica samo u El i pitanje je kako ce balansirati ozmedju ta dva takmicenja. Po meni, Zvezda je favorit za Aba bez obzira sto se Buducnost pojacala, tu je i Cedevita. Zvezda takodje dovela jake igrace, ima dobrog trenera i mislim da je prvo favorit za titulu u Aba.

  • mix

    27. avgust 2018 | 14:47

    Sramota je ako sa ovakvim igracima i ovolikim budzetom ne uzmemo ABA...

  • kako bilo

    27. avgust 2018 | 15:03

    e ako je ovaj najvece pojacanje, onda meka kapa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA