Mamić čestitao vaterpolistima Hrvatske: Dočekale su ga prozivke zbog bacanja u more! (VIDEO)

Nije odoleo Mamić da ne čestita vaterpolistima posle velikog podviga u Mađarskoj

  • 1

Vladar hrvatskog fudbala Zdravko Mamić čestitao je vaterpolistima na osvajanju svetske titule, što je ujedno mnogima bio odličan povod za prozivke.

- Hrvatska vaterpolo reprezentacija je večeras uplivala u istoriju! Čestitam reprezentaciji na srčanosti i radu koji nam je doneo zasluženu titulu svetskih prvaka - poručio je Mamić preko zvanične Fejsbuk stranice.

>>>Vučić vaterpolistima: Svaka medalja osvojena za Srbiju čini nas ponosnima

>>>Lep gest hrvatskih vaterpolista i njihovog premijera na dodeli medalja: Srpski vaterpolisti su znali da uzvrate! (VIDEO)

>>>Hrvati su novi svetski šampioni u vaterpolu: Pobedili Mađarsku usred Budimpešte!

To je mnoge koji ga ne vole podsetilo na incident na Braču, u kom je Mamić bačen u more posle jednog udarca u glavu. Do incidenta je došlo kada je jedan mladić presreo Mamića i udario ga posle kraćeg verbalnog okršaja, a njega su Mamićevi prijatelji zadržali do dolaska policije.

- Veliki ljubitelj vodenih sportova Zdravko Mamić, uplivao si i ti nedavno, nadamo se da ćeš uplivati u zatvor Remetinec - bile su samo neke od prozivki na račun Mamića posle čestitke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA