≫ 

Prpa, Žoze, a? Tatu majstor otkrio kako je Murinjo bežao od igle kao đavo od krsta

Šef struke Junajteda se posle dosta premišljanja odvažio na "šaranje"

  • 0

Tetovaže su odavno postale planetarno popularan trend. Gotovo da nema sportiste koji nije "išaran" najrazličitijim motivima. Ipak, fudbaleri su ti koji prednjače, a prva tetovaža je obično tek početak i retko ostaje na toj jednoj.

Odlasku kod tatu majstora nije odoleo ni menadžer "crvenih đavola" Žoze Murinjo koji na zglobu leve ruke ima ispisana imena svoje žene i dece.

Tatu umetnik koji se postarao da Murinjov zglob krase imena članova porodice otkrio je detalje vezane za tu tetovažu i reakciju Portugalca. Naime, po njegovoj priči Murinjo se prvo uplašio igle, da bi na kraju ipak stisao zube i podneo bol.

>>>Incident u svlačionici Junajteda posle derbija: Murinjo pogođen flašicom, Gvardiolin pomoćnik krvave glave napustio Old Traford!

Portugalski stručnjak se 2013. godine odlučio na takav korak, pa je vlasnik "tatu studija" Skot Maklaren ispisao "Tami", što je nadimak Murinjove žene Matilde, kao i imena njihove dece.

Međutim, Maklaren je otkrio da je Murinjo dve godine ranije obećao ženi da će "uraditi" tetovažu, ali se u poslednjem trenutku uplašio i odustao. Plan je bio da zajedno posete tatu majstora i podvrgnu se "tretmanu", sve dok Murinjo u zadnjem času nije odustao. Murinjova supruga je ispoštovala dogovor i nije bila oduševljenja njegovim kukavičlukom.

- Nakon što je njegova žena završila svoju, on se uplašio i odustao, a ona nije bila srećna zbog toga - rekao je Maklaren za britanski "San".

- Dve godine kasnije on se vraća u Los Anđeles sa Čelsijem u predsezoni. Moj prijatelj radi za Čelsi, uradio sam par tetovaža za njega, a Murinjo ga je pitao gde radi te tetovaže. Prijatelj me je preporučio, pa mu je Murinjo rekao da zakaže sastanak jer duguje to svojoj ženi.

Murinjo se suočio sa svojim strahom i dozvolio Maklarenu da uradi svoj deo posla.

- Bio je veoma nervozan, nije mnogo pričao, samo je pitao da li će boleti. Čast mi je bila da je "prošao" kroz moj studio i da sam pomogao da izgladi stvari sa ženom - ispričao je Maklaren.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA