Matjaž Kek ugasio nade zvezdaša najdirektnijom izjavom!

Kek je otkrio da će potpisati ugovor do 2021. godine

  • 6

Trener fudbalera Rijeke Matjaž Kek otklonio je sve dileme oko ostanka u klubu.

Crvena zvezda se interesovala za slovenačkog stručnjaka koji grabi ka tituli u Hrvatskoj, Kek je ostavio sve opcije otvorene nedavno, a situacija je bila takva da je Rijeka reagovala dobrim ugovorom.

- Nema tu ništa od istine. Razne informacije, špekulisanje, mučenje... Sve je to deo igre. Neko nekad nešto kaže, makar i bez osnova i iza toga krene čitava halabuka. S Rijekom imam ugovor do 15. juna, a potom produžavamo do 2021! Sve je dogovoreno sa predsednikom kluba, dali smo ruke, još samo da potpišemo. Svaka moja misao ili akcija su vezani za Rijeku i niti jedan drugi klub - direktan je bio Mariborac u razgovoru za "Večer" iz Slovenije.

Kek i Rijeka imaju pet bodova više od zagrebačkog Dinama tri kola pre kraja šampionske trke, a u poslednjem kolu upravo će Dinamo ugostiti Rijeku na Maksimiru. Što se Crvene zvezde tiče, privremena opcija do kraja sezone je Boško Đurovski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    16. maj 2017 | 12:21

    Zvezda treba,da zadrzi Djurovskog na mestu treneta.Svaka cast Keku ali mislim da Djurovski u ovom trenutku bolje resenje,ne samo od Keka vec i svih ostalih trenera.Ima zavidan treneski staz,trenirao je reorezentaciju Makedonije, bio je i Piksijev pomocnik 6 godina u Nagoji a pritom je Zvezdina legenda.Podrska za Djurovskog!!!

  • Lazar M.

    16. maj 2017 | 18:06

    Ko je lud doci u klub koji je pred raspadom i unistiti svoju karijeru

  • НиколаНС

    18. maj 2017 | 08:25

    А који је то звездаш уопште желеода он буде тренер?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA