Koliko ovaj čovek voli Srbiju: Teodosić našao patriotsku crtu u dresu Klipersa

Srpski plej otkrio još jedan razlog zbog kog se odlučio za Kliperse

  • 12

Miloš Teodosić od naredne sezone kreće u novu košarkašku avanturu, u novom klubu, na novom kontinentu, u najjačoj ligi, među najjačima - gde mu je i mesto.

Klipersi su naredna stanica u karijeri srpskog plejmejkera čiji je član postao nedavno potpisom dvogodišnjeg ugovora čime je odbio "nalete" drugih klubova koji su ga želeli.

A nije Miloš Kliperse izabrao slučajno...

>>> TEO POTPISAO, PA PORUČIO: Prvo sa Srbijom na Eurobasket, a onda izazov sa Klipersima! (FOTO)

Jedan od razloga je prostor koji će tamo dobiti odlaskom Krisa Pola, povoljna okolnost je i što će mu saigrač ponovo biti Patrik Beverli sa kojim je igrao u Olimpijakosu, ali ovo možda niste očekivali: kombinacija boja dresa franšize iz Grada Anđela.

- Možda je i činjenica što su boje Klipersa crvena i plava, kao i moje reprezentacije, znak da ću se ovde osećati kao kod kuće i da ću imati NBA karijeru o kojoj sam oduvek sanjao - poručio je Teo čiji blog prenosi specijalizovani košarkaški sajt Jurohups.

- Osećam se sjajno što sam potpisao za Kliperse, pregovori nisu mnogo trajali i brzo smo se dogovorili - rekao je Teodosić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA