Nadam se da ćeš jednom da mi kažeš kakav je osećaj osvojiti ovde turnir? Federer govorom posle meča nasmejao Zvereva i publiku (VIDEO)

Švajcarac je bio raspoložen za šalu uprkos porazu od talentovanog Nemca

  • 2

Aleksander Zverev je iznenađujuće lako savladao Rodžera Federera u finalu Mastersa u Montrealu sa 6:3, 6:4 i tako je došao do svog prvog Mastersa u karijeri, a utisak je da Švajcarcu i nije preterano teško pao poraz od talentovanog Nemca.

Najtrofejniji Gren slem šampion po završetku meča bio je raspoložen i za šalu tokom govora, pa je priupitao Zvereva da mu opiše kakav je osećaj kada se osvoji Masters u Montrealu, pošto on to u karijeri nije doživeo.

Naime, Rodžers kup se svake neparne godine igra u Montrealu, dok se parnim godinama igra u Torontu, a Federer ga je osvajao upravo u Torontu.

Po mnogima najbolji teniser svih vremena je ovaj turnir osvajao dva puta (2004. i 2oo6. godine), dok je gubio 2007. od Đokovića u Montrealu, 2010. od Marija u Torontu, 2014. od Conge, takođe u Torontu, kao i sada 2017. od Zvereva u Montrealu.

Nakon što je Zverevu čestitao na sjajnom turniru i tituli, Federer je u šali poručio Nemcu:

Printskrin: Twitter.com/Tennis TV

- Nadam se da ćeš jednog dana moći da mi kažeš kakav je osećaj kada se osvoji Montreal - poručio je Federer, na šta se Zverev samo nasmejao, kao i publika na stadionu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA