"Pivski krevet" prodat na aukciji za 3.000 dolara

Ovaj neobični komad nameštaja, koji je izumeo stolar iz Australije, ima postolje od pivskih flaša

  • 0

Stiv Sendos, stolar iz Australije, preko noći je postao poznat zahvaljujući  neobičnom komadu nameštaja koji je nazvao „pivski krevet“. Naime, reč je o krevetu čije se postolje sastoji od pivskih flaša i koji je na aukciji prodat za 3000 dolara.

Sendos kaže da je sasvim slučajno došao na ideju da napravi ovakav krevet.  S obzirom na to da je imao dosta praznih flaša u garaži, odlučio je da ih iskoristi pametno. -Trebalo mi je oko 20 sati da napravim ovaj krevet, zaista nisam očekivao da će ovoliku pažnju izazvati - dodao je stolar.

Za ovako neobičan  komad nameštaja iskoristio je 212 velikih i 106 malih flaša. Sendos  je ubacio i fluroscentne štapove u svaku flašu tako da postolje po potrebi može i da svetli.

Stranica sajta za aukcije na kojoj je "pivski krevet" postavljen imala je 73 hiljade pregleda. S obzirom na to da je krevet prodat za pozamašnu sumu, Sendos ističe da je povratio sav novac koji je proteklih godina trošio na pivo.

(Izvor: Russia Today, Isidora Danić / Foto:stuff.co.nz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA