≫ 

Malu Anabelu (8) nema ko da sahrani: Otac doživeo nervni slom kad je saznao da mu se kćerka utopila, pa završio na psihijatriji

Devojčica je imala tešku sudbinu. Živela je bez majke, po tuđim porodicama. Sada nema ko ni da je sahrani

  • 20

Mile Džonkić, otac Anabele Džonkić (8), koja se u ponedeljak udavila u Dunavu u selu Kostol kod Kladova, doživeo je nervni slom kada su mu policajci saopštili da mu je ćerka preminula, zbog čega je smešten na psihijatriju negotinske bolnice, pod stalnim nadzorom lekara i policij, pišu mediji.

Kako se saznaje, njega su policijski službenici u utorak ujutru odvezli kod lekara.

- Kada je čuo tragičnu vest, Mile je počeo da plače i da se trese. Kukao je na sav glas i udarao se po glavi. Bio je van sebe. Zbog toga su ga policajci odmah stavili u kola i odvezli u bolnicu. I sada paze na njega, jer strahuju da bi čovek, u nervnom rastrojstvu, mogao da naudi sebi - kaže izvor Informera.

"Molila je za zalogaj hrane, noću tumarala gradom, a otac joj je imućan čovek": Sumnjive okolnosti utapanja devojčice (10) iz Kladova

Meštani Kostola i juče su bili u šoku zbog smrti malene Anabele, koja je stradala prvog dana škole. Ona je u ponedeljak bila sa drugarima na nastavi, pošla je u drugi razred, a predveče je sama otišla do reke, popela se na čamac i upala u vodu. Sutradan ju je pronašao komšija.

- Mile je obožavao Anabelu, ali nije najbolje brinuo o njoj. Ponašao se previše opušteno prema njoj, više kao da joj je deda, a ne otac i autoritet. Nije pokazivao roditeljsku odgovornost. Zato je Anabela, koju je majka napustila kad je bila beba, pošto je žena psihički obolela, često bila sama i neuredna. Lutala je selom i prosila za hranu - kaže jedan meštanin.

Foto: Telegraf

Obdukcija tela Anabele Džonkić završena je u sredu i utvrđeno je da se dete utopilo. Još se ne zna kada će devojčica biti sahranjena, pošto je njen otac u teškom stanju i ne zna se kada će napustiti bolnicu.

- Anabela je imala tešku sudbinu. Živela je bez majke, po tuđim porodicama. Sada nema ko ni da je sahrani. Nadamo se da će Mile uspeti da se oporavi od šoka i da barem sahrani dete kako dolikuje - pričaju komšije.

Anabela je jedno vreme bila i u hraniteljskoj porodici, pošto je njen otac završio u zatvoru zbog neplaćanja alimentacije deci iz prvog braka.

- Ona je bila tri meseca kod nas u porodici. Užasno smo potreseni! Bila je prepametna i prelepa. Hiperaktivna je uvek bila, sve je volela da zna, sve da pipne i vidi, ali dok je bila kod nas, nikada nije bila problematična - kroz suze kaže Anabelin hranitelj iz sela Korbovo.

Neutešni čovek kaže da je, dok je Anabela bila kod njih u kući, njen otac dolazio i molio ih da mu dozvole da s njom provede barem vikend.

- Bila je seoska slava Petrovdan i Mile je došao da nas moli da je uzme za vikend. Centar za socijalni rad je to dozvolio i Anabela je otišla. Navodno su dete videli te večeri na ulici kako zapušteno šeta po magistrali - kaže sagovornik.

VIDEO: Pronađeno telo mladića koji je nestao na kupalištu na Zlatiboru

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C Mama

    6. septembar 2018 | 16:30

    Eeee tugo.... na svu bedu jos i nesreca. Bitno je da se za rijalitije ima para

  • doberman

    6. septembar 2018 | 13:49

    nesrece se desavaju, ali ovo nije nesreca, nego tragedija u tri čina, pisana i rezirana od strane coveka sa imenom i prezimenom, koji juce nije dao izjavu dok mu gospodar ne saopsti sta da kaze! a mala je bila andjeo, onako kako zamisljate andjela, e tako.

  • Ivica

    6. septembar 2018 | 16:15

    Imam dve devojcice 6 i 10 godina da sam znao posvojio bi je i cuvao kao svoje zalostno je ovo sta se desava, pocivaj u miru andjele 😔😔😢😢😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA