3

Dok mi kukamo, ludi Rusi prkose ekstremnim minusima. Kad vidite kako divljaju, odmah ćete izleteti na ulice (FOTO) (VIDEO)

Moskovljanima sneg i hladnoća uopšte ne smeta

Rusija, Moskva, zima, sneg
Printkskin: Youtube/Sputnik, Tanjug/AP

Cela Evropa je okovana snegom, na desetine ljudi se smrzlo do smrti, guzve su na putevima, ali Moskovljani izgleda da nemaju problema sa ovakvim vremenom. Njima je to normlano.

ZIMA IM NE MOŽE NIŠTA: 500 Moskovljana vozilo bicikle na -27 (FOTO)

Sneg je otežao i prohodnost puteva u prestonici Rusije, mnogi nisu uspeli da upale svoje automobile, ali to nije sprečilo da pojedinici uživaju pod snežnim pokrivačem na točkovima.

Jedni momci su rešili da iskoriste ove ekstremne vremenske uslove za malo ekstremne zabave.

Dronom su snimali svoje veštine na četiri točka u trkačkom automobilu. I snimak je zaista impresivan.

S druge strane, za vikend kada su bile najniže zabeležene temperature, oko 500 biciklista, mnogi opremljeni krznenim kapama i drugom nestandardnom odećom, biciklima su se provozali osam kilometara duž reke Moskve.

To je bila promotivna vožnja biciklom kroz glavni grad Rusije na temperaturi od minus 27 stepeni Celzijusa.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Ova vožnja od jedne stambene moskovske četvrti do Kremlja i nazad organizuje se drugu godinu zaredom sa ciljem da se demonstrira da bicikli mogu da budu prevozno sredstvo cele godine.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Automobil, Bicikli, Ekstremni sport, Moskva, Rusija, Sneg, Zima
Popularni komentari
  • 1
    17.

    Bitno je samo adekvatno se obući. Ja sam veći deo dana, napolju. Ski odelo, cipele za planinarenje,vunena kapa,šal, rukavice i uživancija na snegu. Očistim , loptom, sneg oko kuće, pa u šetnju. Samo neka se on što duže zadrži! Gled baš danas, pojedine dame idu ulicom , polugole – -kratke suknjice,jaknice do struka,tanke hulahopke…Pa, gde su krenule ?!

  • O
    Omg

    Nisu normalni

foto dana