ATENTAT SISAMA: Devojka grudima pokušala da ubije momka!

"U jednom trenutku svom snagom je moju glavu pritisla uz svoje grudi. Nisam mogao da dišem. Poplaveo sam. Nekako sam uspeo da se istrgnem i da pobegnem kod komšije gde sam pozvao policiju", kaže nesrećni čovek

  • 2

Advokat iz Nemačke Tim (33) tvrdi da je njegova bivša devojka Franciska (34), koja inače teži blizu sto kilograma, pokušala da ga uguši grudima. Prema navodima tužbe, devojka je sumnjiči za "nanošenje telesnih povreda oružjem".

- Godinu dana smo zajedno, sve bih uradio za nju, odgovarala mi je potpuno - rekao je Tim. Međutim, u poslednje vreme imala je psihičke probleme i nije mogla da radi. Koliko je god meni išlo bolje, njoj je bilo gore - rekao je Tim.

Opisujući detaljno njihov poslednji odnos, istakao je da je u jednom trenutku zaista pomislio da hoće da ga ubije, tačnije uguši grudima.

- U jednom trenutku svom snagom je moju glavu pritisla uz svoje grudi. Nisam mogao da dišem. Poplaveo sam. Nekako sam uspeo da se istrgnem i da pobegnem kod komšije gde sam pozvao policiju - navodi Tim.

Franciska je tokom ispitivanja priznala da su imali seksualni odnos, ali je odbacila tvrdnje da je htela da ga ubije. Međutim, Tim je istakao kako mu je svoju nameru putem telefona priznala.

- Htela je da me ubije i to mi je priznala putem telefona - rekao je Tim i  dodao zašto je želela da ga uguši grudima.

- Šećeru, htela sam tvoju smrt da učinim što prijatnijom - rekla mu je na navodno.

(I. D. / Pressonline.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Risk

    23. novembar 2012 | 13:11

    Znaci i sise poludele,gde ide ovaj svet,a bile su tako cool.

  • Крагуј

    23. novembar 2012 | 14:01

    Нама великих сиса, има само малих шака.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA