Ovo voće sprečava RAK PLUĆA, a košta samo 30 dinara kilogram!

O zdravlju bi trebalo da razmišljamo pre nego što dođemo u situaciju da se lečimo od ozbiljnih i teških bolesti. Najbolji način je da se hranimo zdravo, a ako pritom to bude i jeftino - još bolje

  • 10

Ljudi nisu svesni suštinskog kvaliteta mnogih plodova prirode. Ako i razmišljaju u tom pravcu, sve se uglavnom svodi na rečenicu: "To je zdravo!". Ipak, postoji voće koje je toliko zdravo da je prevencija za mnoge vrste raka, od kojih je jedan od najčešćih rak pluća.

 

Ove simptome NE SMETE da ignorišete! Možda je u pitanju rak!

 

OPŠTA POMAMA ZA KUBANSKIM VAKCINAMA: Svi oboleli od raka pluća bi ovaj lek!

 

Mnoga naučna istraživanja, koja su se bavila ispitivanjem uzroka teških bolesti, su se složila u jednom - sveže, neoljuštene jabuke sprečavaju nastanak mnogih ozbiljnih oboljenja.

 

Jabuke su dobre u preventivi za sve vrste raka, kardiovaskularnih i nervnih oboljenja, bolesti digestivnog trakta i moždanih oboljenja, piše Herbal Legacy.

 

Boja vaše mokraće će pokazati od čega ste bolesni, ako je baš tamna, može da bude opasno

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Studija, koja je sprovedena na Havajima, u koju su bili uključeni oboleli od karcinoma pluća, dokazala je da se kod 40 od 50 odsto bolesnika kancer znatno redukovao. Ispitanici su jeli sveže jabuke, luk i grejpfrut svaki dan.

 

I ostala ispitivanja širom sveta su pokazala učinkovitost jabuka u prevenciji i tokom lečenja od raka pluća.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Naime, ovo voće sadrži flavonoide koji regulišu metaboličke procese, pa samim tim izbacuju toksine iz organizma.

 

Dovoljno je da jedete pet jabuka nedeljno da biste značajno smanjili rizik od oboljevanja od raka i drugih bolesti. Ali doktori preporučuju "jabuku na dan" za sprečavanje svih tegoba.

 

Foto-ilustracija: Lotus Carroll / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-NC-SA 2.0)

Foto-ilustracija: Lotus Carroll / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-NC-SA 2.0)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinac

    25. maj 2016 | 15:46

    Ma stvarno? Posle kurkume, maslacka, kanabisa, sode bikarbone evo i jabuke lece rak! Zaista me cudi da neko danas uopste umire od raka kada su lekovi na svakom koraku. Gajba jabuka i rak kao rukom odnesen. Ja dodusr nisam cuo niti video nekig ko se izlechio bez operacije i hemoterapije ali vi ste mozhda upoznali nekog ko se izlecio sa jabukama. Koje jabuke su najbolje? Zlatni delises ili jonatan ili one velike crvene ili mozhda divlje neprskane?

  • Nana

    25. maj 2016 | 15:09

    Gde to ima za 30din da i ja kupim, jer volim jabuke?

  • Jeretik

    26. maj 2016 | 09:28

    Savremeni uzgoj jabuka, doveo je do toga da je danas jabuka jedna od najzagadjenijih vocki , oko osamdeset ?"prskanja " dok se ubere , i za jelo se preporucuje iskljucivo oljustena .......tekst o jabukama star par meseci , aj' se usaglasite .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA