"First minute" ponude za Leto 2018. u agenciji Viva Travel. Akcija popusta!

Ako mislite da je rano planirati letnji godišnji odmor, varate se! Dokaz jeste rasprodata prva smena za leto 2018. u agenciji "Viva travel"

  • 3

- Poslednjih godina naši turisti su naučili da je rano bukiranje odličan potez jer ima prostora za izbor smeštaja po želji i to po nižim cenama nego u sezoni. Agencija "Viva travel" omogućila je popust od 20% za sve rezervacije do 31.12.2017., a odnosi se na autobuske aranžmane u Grčkoj. Pošto je cena za prvu smenu u maju svega 39 evra, a koja uključuje prevoz i smeštaj od 10 noćenja, vrlo brzo se potpuno rasprodala - prenosi nam Tanja Živanov iz agencije "Viva travel".

Ukoliko budete brzi, možda još ugrabite letovanje po ovoj ceni na destinacijama kao što je Hanioti, Pefkohori, Parga, Sivota, Tasos… Popust važi ukoliko se odlučite i za sopstveni prevoz umesto agencijskog autobuskog prevoza. Svakako vas na destinaciji očekuju iskusni predstavnici koji će biti na raspolaganju tokom vašeg celokupnog boravka.

U agenciji "Viva travel" ponuda za Grčku je široka, obuhvata i kopneni i ostrvski deo kao i do sada. Teško je odoleti rajskim ostrvima kao što su KrfKefalonija, Lefkada, Zakintos… Svake godine se ponuda proširuje nekim novim destinacijama pa su Platamon i Kalitea jedne od takvih.

PLATAMON / Autobus, 10 noćenja …..cena od 39€ / FIRST MINUTE -20%

KALITEA / Autobus, 10 noćenja ………..cena od 39€ / FIRST MINUTE -20%

Za preporuku je novoizgrađena vila Paradisos u Kalitei na par metara od plaže, sa apartmanima za četiri osobe. Svaki od apartmana sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru jedinice, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Svi smeštajni kapaciteti poseduju klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu aranžmana.

Foto: Promo/Viva travel

Stare poznate destinacije, a nove vile, kao što je slučaj sa ostrvom Tasos i vilom Pefkari Bay. Vila je odlično pozicionirana na samoj plaži i šetalištu u mestu Pefkari. Vila poseduje parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. U dvorištu vile nalazi se ronilački centar jedan od najpoznatijih na Tasosu, sa licenciranim instruktorom koji je i vlasnik vile. Ovu vilu preporučujemo svima koji žele miran lagodan odmor u blizini plaže i zaljubljenicima morskih dubina.

Foto: Promo/Viva travel

Osim Grčke, vaš izbor može biti i Italija. Svi veliki i atraktivni italijanski gradovi su u ponudi agencije "Viva travel". Približava nam se nova 2018. godina i odlična prilika da je dočekamo možda u Rimu,  Bolonji, Milanu, Veneciji, Toskani, na Siciliji… Šta god da je izbor, sigurno nećete pogrešiti.

"Putovanje je mnogo više od razgledanja spomenika, to je duboka i trajna promena ideje življenja" (Miriam Beard)

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милан

    21. novembar 2017 | 11:03

    Браво. Понуда је одлична.најлепши је Ханиоти

  • S

    21. novembar 2017 | 20:59

    Pa nezanima sve nas samo Grcka,dajte nam rane cenovnike i za ostale destinacije poput Spanije,Kipra,Egipta,Tunisa,Turske....ima nas mnogo koji sa nestrpljenjem cekamo te cenovnike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA