Naše ćelije komuniciraju sa nama, bitno je samo da znamo šta nam poručuju

Svaka ćelija u našem telu bilo kog organa ima memoriju i informaciju o svemu što nam se događa u organizmu

Ćelija je osnovna jedinica ljudskog organizma. Sve je sastavljeno iz ćelija, svaki organ u našem telu i to funkcioniše besprekorno, naravno kada je čovek zdrav. Kada dođe do bilo kakvog disbalansa, nastaje bolest.

Svaka ćelija ima svoju memoriju i znanje koje je dobila od druge ćelije koja se podelila. Ćelije se obnavljaju s vremenom, jedne umiru, druge se rađaju i praktično rečeno za sedam godina čovek obnovi sve ćelije u organizmu.

Ćelije komuniciraju na osnovu informacija koja se širi putem frekvencije koju ćelije emituje i koje kruže našim telom i svaka ćelija ima informaciju kako može da se napravi ljudsko biće, ali nema svaka tu sposobnost za reprodukciju, već samo polne ćelije.

Ipak, ako dođe do zastoja u komunikaciji ili nekog prekida, ćelija postaje "zbunjena" i menja frekvenciju, jer nema pravu informaciju šta treba da radi. Tada počinju prvi simptomi bolesti.

Foto: Telegraf

Međutim, danas imamo tehnologiju koja skenira naše telo na nivou ćelije i molekula, tako da može da vidi da li je došlo do promene u frekvenciji ćelije. To se zove bioinformaciona tehnologija i predstavlja prvu liniju preventive od bolesti.

O ovoj tehnologiji govori Dr Draško Jevđenić, radiolog sa Kliničkog centra Srbije, koji se u praksi bavi bioinformacionom tehologijom.

Pogledajte video na početku teksta.

(Telegaf.rs)