HIT DO HITA: Najbolji gedžeti u 2012! (FOTO)

Lampa na kojoj se svetlo pali pritiskom na pseću kaku, kišobran koji vazduhom štiti od padavina, najluđi punjač, pametna kada, Instagram naočare i krevetni fen: predstavljamo vam najbolje gedžete iz godine koja je na izmaku

  • 0

SITNICE ČINE ŽIVOT! Krupna tehnološka i naučna dostignuća koja menjaju svet su fantastična stvar i potrebno je da ih bude što više kako bi planeta postala "srećnije" mesto za život (da, sarkastični smo), ali na koncu su oni sitni izumi koji nam olakšavaju svakodnevicu upravo ono što je nama lično i potpuno subjektivno najbitnije.

Mi u Telegrafu volimo gedžete i rado ih se sećamo. Zbog toga smo samo za vas i za vaše uživanje napravili kompilaciju onoga što bismo mi mogli nazvati najzanimljivijim stvarčicama. Slobodni ste da nađete i bolje o kojima smo pisali, i da u komentarima na ovaj tekst ostavljate linkove ka njima.

Uživajte!

1. HIT JESENI: Kišobran koji vazduhom štiti od padavina (FOTO)

Vazduh se usisava u donjem delu bušne drške, a ona ga ispušta na gornjem delu i, na nama nepoznati način, pravi konstantu liniju vazduha iznad vaše glave.

2. DOBRO JUTRO: Šolja za kafu koja menja raspoloženje

Ponedeljak je ubedljivo najneomiljeniji dan u nedelji, i to svima bez izuzetka, a ponedeljak ujutru je dvostruko omražen, pa zato ovaj "gedžet" treba oberučki prihvatiti jer sve što će vam ulepšati jutro vredi posedovati.

3. DVA U JEDNOM: Predstavljamo najbolji kofer na svetu! (FOTO)

Savremenog dizajna, "Diplomat Boombox", pored čistog donjeg rublja, majica i džempera, u sebi nosi i srednje i visoke zvučnike, kao i osmoinčne vufere.

4. OVO ĆE VAM ODUVATI KOSU: Pogledajte najmoćniji fen na svetu (FOTO)

Sigurno možete pretpostaviti, Japanci su totalno odlepili za ovim proizvodom, pošto je prvo pušten u prodaju samo kod njih, ali vremenom su pušteni na Ibej i nastala je prava pomama.

5. SVINJTUS: "Kradite" struju sa stilom ovim neobičnim "lopovom" (FOTO)

Ovaj dodatak će vašeg dosadnog "lopova" za struju pretvoriti u oblik jedne od najukusnijih i širom poznatih domaćih životinja - svinju.

6. I ZA ZIMU I ZA LETO: "Krevetni fen" vas greje ili hladi ispod pokrivača (FOTO)

Iako otkriće nije revolucionarno kao Teslini izumi, ovaj više nego praktični dodatak vašem domaćinstvu omogućava vam da se rashladite ispod čaršava i da podesite temperaturu po svojoj želji.

7. INSTAGRAM NAOČARE: Podignite fotografsko iskustvo na viši nivo!

Ove "cvike" koriste tehnologiju istu kao Gugl naočare, tako da ovaj izum kvalitativno podiže iskustvo koje imate sa Instagram aplikacijom.

8. OVO MORATE IMATI: Najluđi punjač i postolje za mobilni (FOTO)

Ovo je veoma korisna stvarčica kada želite da vam uređaj bude u ravni sa očima, kada ga koristite kao veb-kameru ili kao GPS dok vozite.

9. ČUČAVAC: Lampa na kojoj se svetlo pali pritiskom na pseću kaku (FOTO)

"Pooping Dog Lamps", odnosno "kakeće pseće lampe", koje je izradio britanski umetnik "Whatshisname", najoriginalniji su komad nameštaja koji možete da zamislite.

10. PAMETNA KADA: Kontroliše se telefonom - održava tačnu temperaturu vode

Ova kada se sama čisti, možete je aktivirati i putem svog smartfona, možete podesiti tačnu temperaturu vode i, što je najbitnije, tu temperaturu možete održavati do mile volje.

11. ODUŠEVITE SE: Kutijica za brzo barenje jaja (FOTO)

Kada izvadite jaje, koje je već stavljeno u ovaj izum, on automatski aktivira hemijsku reakciju koja ugreva ovo malo pakovanje i obari jaje za samo dva minuta.

12. DŽEPNI PRINTER: Štampa vam kratke vesti - dva puta dnevno (VIDEO)

Izaberete sadržaj koji vas zanima sa aplikacije koje imate na iOS-u ili na Android smartfonu i podaci se šalju bežično na vaš mini-štampač (kome nisu potrebne dopune) sa Berg servera.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA