Pouzdani izvor otkriva nove detalje o šestom nastavku kultne igre

Izvori su kao potencijalne godinu za dolazak nove igre u popularnom serijalu navodili 2021. godinu...

  • 1

U proteklom periodu bilo je dosta glasina koje su se bavile igrom GTA VI i potencijalnim lokacijama i karakterima koji će se u njoj naći, a i datum izlaska je bio jedna od tema. Izvori su kao potencijalne godinu za dolazak ove igre u popularnom serijalu navodili 2021. godinu, ali se to verovatno neće dogoditi

Pouzdani izvor, Džejson Šrier sa portala Kotaku, koji je do sada nebrojeno puta otkrivao tačne informacije pre zvaničnih objava, nakon razgovora sa zaposlenima u studiju Rockstar, otkrio je da je GTA VI još uvek daleko i da je tek u ranoj fazi razvoja.

To znači da ćemo morati još da čekamo, pa je i logično što Rockstar još uvek nije zvanično spominjao GTA VI i njegov razvoj, prenosi Play!Zine.

A dok čekamo, ne ostaje nam ništa drugo nego da igramo "peticu" koja aktivno dobija novi sadržaj putem onlajn komponente. Verovatno će prodaja biti dodatno uvećana sa trenutnih 115 miliona prodatih primeraka, šteta je samo što je Rockstar odustao od novih dodataka za singlplejer kampanju za GTA 5.

Video: GTA u pravom životu: Haos na ulici, još samo da su zapucali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Damjan

    16. april 2020 | 23:17

    Ovakve stvari treba da izbacujete a ne ko se slika go i ko je sa kim u vezi itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA