≫ 

Kineski tehnološki gigant priprema potpuno novu seriju uređaja

Iako bi se, na prvi pogled, moglo učini da veliki broj brendova od strane jedne kompanije pomalo "komplikuje stvari", to bi ubuduće moglo ima smisla...

  • 0
Huawei Nova 5T Foto: Marko Jovanović

Kompanija Huawei je, po svoj prilici, odlučila da svoje sve popularnije uređaje Nova serije ubuduće izdvoji kao poseban brend, kao što je prethodno pre šest godina urađeno sa sadašnjim podbrendom Honor.

Iako bi se, na prvi pogled, moglo učini da veliki broj brendova od strane jednog vlasnika pomalo "komplikuje stvari", to bi ubuduće moglo ima smisla.

Naime, kako ovaj eventualni potez kineskog tehnološkog giganta tumače stručni mediji, Huawei bi se u tom slučaju pod svojim brendom više fokusirao na telefone premijum klase, laptop računare, satove i druge gedžete.

Honor bi i dalje ostao brend koji plasira dobre uređaje po pristupačnim cenama, dok bi Nova kao poseban brend popunila prazninu između uređaja premijum klase i onih jeftinih.

Prema navodima kineskog blogera i dojavljivača, poznatog kao @Digital chat station, Nova će biti nezavisan brend koji će u svojoj ponudi, osim telefona, sve ostale gedžete od pametnih satova i narukvica do bežičnih slušalica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA