Vladan Milojević potpisuje novi ugovor sa Zvezdom: Dobija veću platu, čeka se samo potpis!

Trener crveno-belih bi trebalo da stavi paraf na novi ugovor sa crveno-belima posle najsuspešnije sezone kluba još od 1992. godine

  • 10

Mnogi navijači Zvezde strahovali su od početka polusezone, jer nije bilo poznato da li će Vladan Milojević ostati na klupi crveno-belih, pošto mu je na leto isticao ugovor.

Pominjale su se ponude Olimpijakosa, sada i CSKA iz Moskve, ali prema pisanju Žurnala, trener crveno-belih će u narednim danima potpisati novi ugovor sa Zvezdom i tako prekinuti sve nedoumice.

Sastanak na kome bi trebalo da se utanače svi detalji ugovora zakazan je za današnji dan, posle čega bi trebalo da i definitivno sve bude završeno oko produženja saradnje.

Prema pisanju ovog lista, Milojević će dobiti veću godišnju platu, u skladu sa rezultatima koje je ostvario prethodne sezone. Tako će dobiti "povišicu" i platu koja će biti iumeđu 400.000 i 480.000 evra.

>>> Milojević ušao u istoriju Zvezde: Samo dve legende Marakane su dosad uspele da urade isto

VIDEO: Vladan Milojević o igrama Partizana

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    4. maj 2018 | 08:56

    Zasluzeno

  • Putin R.S

    4. maj 2018 | 09:17

    Zasluzio je svaki dinar.

  • Čika Jova

    4. maj 2018 | 09:29

    Čovek koji donese klubu desetak miliona evra i treba bar 5% od toga da štrpne. Dobro je ako se toga prvi klub setio, to liči na Mančester, Čelzi, Bajern, prema rezultatima i plata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA