Lebronu pomešana osećanja o Kajriju: Dao sam tom klincu sve, ali sad će igrati protiv mene i ne dam mu više ništa! (VIDEO)

Nije mogao da sakrije ogorčenje Lebron zbog trejda

  • 8

Lebron Džejms je ostavio emocije po strani kada je govorio o odlasku Kajrija Irvinga u Boston, pošto je ovog leta tražio trejd.

- Pitao sam se da li je trebalo nešto bolje da uradim da ne zatraži trejd. Mnogo emocija je prošlo kroz glavu, pokušao sam da učinim sve kako bih pomogao tom klincu a postane bolji igrač. Pokušao sam da mu pomognem da bude bolji lider, košgeter, defanzivac, asistent...  Pokušao sam da mu dam sve, i DNK ako treba - rekao je Lebron i nastavio.

- Jedino sam razočaran jer je mnogo od tog DNK odneo u Boston. Sa druge strane, tom klincu mogu da poželim samo dobro zdravlje. Dečak je želeo da uradi najbolje za svoju karijeru i dao sam zeleno svetlo generalnom menadžeru i vlasnicima da ga puste. Nema šta više da se priča.

Pitali su ga i da li ima savete za Kajrija.

- Nemam savete za njega, nemam savete za bilo koga ko je u drugoj ekipi. Pokušavamo da osvojimo rtitulu, ti si sa nama ili si protiv nas. Ja sam skroman i uzbuđen, bile su to tri zadivljujuće zajedničke godine. Ali da moj sin ode u drugu ekipu i igra protiv mene, ne dam mu ništa. Onda on može doći kući i večeraćemo, ali savet neće dobiti. Tako to ide - jasan je bio Lebron.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA