Karabatić u stilu Cvetkovića: Ja sam i Hrvat i Srbin, ali ne smem da u*erem meč protiv Orlova!

Najbolji igrač Trikolora bez dlake na jeziku

  • 17

Rukometaš Francuske Nikola Karabatić, koji vuče korene sa naše teritorije, dao je zanimljivu izjavu pred meč sa Srbijom u ponedeljak u 18.15, i to na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

On se samo nadovezao na Jovicu Cvetkovića koji je izazvao buru izjavom da će "braća Hrvati navijati za nas", što je začinio dodatnim pojašnjenjem.

To je učinio za francuske medije, što su hrvatski samo preneli.

>>>Selektor Slovenije Vujović ponovo kritikuje Hrvate: Šta da radimo u ovoj vuko*ebini? (VIDEO)

- Ja sam Srbin i Hrvat, imam korene u obe zemlje i na to sam jako ponosan. Francuska je moja domovina, ali mi je drago da vučem korene sa prostora SFRJ. Hrvatska je predivna, obožavam je - rekao je Karabatić.

- Svako leto sam kraj Trogira, tu imam kuću. Prijateljima je san da odu na Tajlanda, a ja im govorim da nisu normalni jer na sat i po leta od Pariza imaju najlepšu zemlju na svetu.

U Hrvatskoj ga ne vole jer je toliko puta srušio njihovu selekciju na velikim turnirima, ali Karabatić uživa veliko poštovanje.

- To je normalno, naravno da su protiv mene kad igram protiv njihove zemlje, ali čim se meč završi, brojni Hrvati žele fotku ili autogram. Ništa ne zameram, znam kako se osećaju i u tome ne vidim ništa loše.

Pred meč sa Srbijom, bio je i više nego opušten.

- Ako us... protiv Srbije, na nuli smo i možemo ispasti. Ništa nije gotovo, bilo bi dobro kada bismo mogli malo da odmorimo na tom meču.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sase

    22. januar 2018 | 15:15

    Nas proterali iz Knina popalili sve. Prvi logor za decu imale ustase ubijali nasu nejac. Za dobrosusedske odnose jesam da nam deca vise ne ginu. A prica o braci, ova patetika mi je odvratna. Daleko im lepa kuca

  • Bole

    22. januar 2018 | 16:43

    E, zabole me gde ti voliš da letuješ.

  • Nbg

    22. januar 2018 | 17:43

    Pitajte ljude koji preziveli oluju i bili proterani iz svojih kuca kakav je to narod... mogao si vikendicu i da sagradis u Jasenovcu ili Kninu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA