ČEKAJU NA VAS: Svi svetski prelepi prinčevi koji još nisu pronašli svoju princezu (FOTO)

Od samog pogleda na njihove fotografije ćete se istopiti

  • 3

Srca mnogih žena širom sveta su slomljena jer se princ Hari ženi uskoro, ali nema razloga da očajavate, ima još mnogo slobodhih prinčeva na našoj Planeti. Pa ako ste čvrsto rešile da postanete deo neke plemićke loze, zgrabite nekog od njih dok su još uvek singl.

10 trendi frizura koje možete da napravite za samo 3 minuta (FOTO)

6 prinčeva za kojima ćete odlepiti

1. Šeik Hamndan Bin Mohamed Bin Rašid Al Maktoum, prestolonaslednik Dubaija

Ovaj Šeik je jedan od najstarijih neženja sa ove liste, ima 35 godina, a poznatiji je pod nadimkom Faza. Njegov instagram profil ima preko 6 miliona folovera, a veoma je inrtrigantan zbog svog neobičnog stla života.

Foto: instagram/Fazza / Šeik Hamndan Bin Mohamed Bin Rašid Al Maktoum, prestolonaslednik Dubaija

Faza je iskreni ljubitelj životinja i na Instagramu najčešće objavljuje fotografije iz svojih "pohoda" na divlju prirodu. Veliki je fan ekstremnih sportova i poezije. magazin "Time" je bogatstvo njegovog oca procenio na oko 4 milijarde dolara, nakon poklanjanja velikodušne donacije od 10 milijardi dolara fondaciji "Mohammed bin Rashid Al Maktoum Fondation" .

Foto: instagram/Fazza / Šeik Hamndan Bin Mohamed Bin Rašid Al Maktoum, prestolonaslednik Dubaija

2. Princ Konstantin Aleksios od Grčke

Princ Konstantin ima 19 godina, najstariji je od trojice sinova grškog prestolonaslednika Pavlosa i njegove supruge Meri Šantal. Mladi princ je jako popularan i njegov Instragram profil ima 53.000 folovera. Njegov nadimak je Tino, a njegova porodica ima bliske veze sa britanskom kraljevskom lozom. Princ Viljam mu je kum, a princ Čarls je bio specijalan domaćin na gala proslavi 60. rođendana Tinovog dede, princa Konstantina .

Tino je rođen u Njujorku, ali trenutno živi u Londonu, gde studira. Voli da čita dela Džordža Orvela i Sebastijana Fukoa.

Foto: Profimedia/Xposurephotos / Princ Konstantin Aleksios od Grčke

3. Princ Maten od Bruneja

Abdul Maten od Bruneja ima 26 godina i poznat je kao jedan od "najseksi" prinčeva. Možda je to glavni razlog zašro na Instagramu često objavljuje selfije sa plaža. Veliki je ljubitelj sporta, obožava fudbal, polo i skuba dajving, ali iza ovog lepog lica se krije mnogo više...

Foto: Instagram/tmski / Princ Abdul Maten od Bruneja

Princ od Bruneja je završio studije spoljne politike u Londonu, a posebno se specijalizovao u oblasti afričkih i orijentalnih stidija. Njegove prinčevske dužnosti su da prisustvuje dobrotvornim zabavama i da predstavlja svog oca, sultana od Bruneja, Hasanala Bolkijaha. Bogatstvo njegovog oca se procenjuje na 20 milijardi dolara, ali uprkos bogatstvu koje ima, on je običan i jednostavan mladić.

On želi devojku koja je "slatka, zabavna i jednostavna" koja je uz to i "veoma velikodušna i živi u stvarnosti ".

Foto: Instagram/tmski / Princ Abdul Maten od Bruneja

4. Princ Luis od Luksemburga

Nakon razvoda od princeze Tesi, i princ Luis se vratio među neženje. Par se razveo prošle godine, nakon štoo je Tesi proglašena "sponzorušom", dok se borila za alimentaciju za svog trećeg sina.  Princ živi u Londonu, gde se preselio još sa svojom suprugom. Sa Tesi ima troje dece, a najstarijeg sina su dobili dok je ona još bila u braku, a dok je Luis imao samo 19 godina.

Foto: Profimedia/AFP / Princ Luis od Luksemburga

5. Princ Nikolaj od Danske

Princ Nikolaj je unuk kraljice Margarite II i sa pravom zaslužuje titulu najlepšeg princa na svetu. Napravio je velika strujanja u svetu mode i ima karijeru zbog koje ga mnogi manekeni mrze. Sedmi je po redu pretedent na danski tron, ali ne dobija nikakve beneficije na osnovu krune ili zemlje koju ima u posedu. Nikolaj nema nikakve službene dužnosti jer njegov otac princ Joakim još uvek ne želi da ga opterećuje time. Nikolaj ima bliske veze sa britanskim plemstvom, princ Edvard, erl od saseksa mu je kum.

Foto: Profimedia / Princ Nikolaj od Danske

6. Prestolonaslednik princ Husein od Jordana

Princ Husein je prvi u liniji za jordanski presto, ima 23 godine i dobro je poznat javnosti u Jordanu. Sadašnji kralj ga je proglasio prestolonaslednikom još 2009. godine, kada je imao samo 15 godina. Njegove prinčevske dužnosti su velike, sa svojim ocem aktivno učestvuje na sastancima koji se bave politikom Jordana, a glavni fokus mu je rešavanje problema mladih Jordanaca.

On ima i veoma aktivan društveni život, njegov Instagram profil ima oko 1.3 miliona folovera, a najćčešće objavljuje fotografije sa treninga boksa, kampovanja ili kako kuva. Istovremeno se može videti kako se rukuje sa najvećim svetskim liderima i radnicima graske čistoće Jordana.

Foto: Instagram/Al Hussein / Prestolonaslednik princ Husein od Jordana

Koji princ vam se najviše dopada? 

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biksi

    9. april 2018 | 22:36

    Ni jedan mi se ne svidja. Ovaj moj princ pored mene je daleko, daleko, bolji a i lepsi!

  • Ana

    9. april 2018 | 15:10

    Ma kakvi su to prinčevi koji izgledaju kao i svako drugi. Princ mora da izgleda kao biće sa druge planete, ekstravagantno i misteriozno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA