Najveći skandali u "Velikom Bratu"! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte šta je obeležilo petu sezonu ovog rijalitija: golotinja, perverzije, tuče, verbalni obračuni, uvrede, lapusi, sve je tu!

  • 2

Nakon šest nedelja boravka VIP-ovaca u "Velikom Bratu", među hrpom skandala i neočekivanih scena koje su ukućani priredili, a koje su obelažile peti serijal ovog rijalitija, izdvajili smo one najgledanije i najzanimljivije.

Već je prva noć počela burno, kada je čitava javnost milsila da su Ava i Uroš imali seks, međutim, šok ne bi bio toliko zapažen da Avin otac na sve to nije reagovao sasvim normalno, podržaviši starletino ljubavisanje sa nepoznatim muškarcem pred milionskim auditorijumom, izjavom da je "ponosan na Avin seks".

Nastavilo se kako je i počelo, te je nakon sedam dana ljubavne afere sa kaskaderom Ćertićem, koja je okončana ružnim rečima, starleta uskočila u krevet kod Željka, međutim ni to nije potrajalo jer ga je Ava uporno forsirala na seks, na koji Željko nije pristajao.

Kada smo kod ljubavnih romansi, ne treba izostaviti ni uzaludno obletanje Nikolićeve oko Slavka, koji se svim silama trudio da izbegne kontakt sa njom, a kap je prepunila čašu kada mu je naočigled svih pevačica uskočila u krevet. Labović joj nije ostao dužan, te je jedva dočekao da je pred oltarom na venčanju Sulejmana i Hurem ostavi i prekrši zadati scenario.

Budući da bludničenje, golotinja, a ni seks u rijalitijima nisu više iznenađenje za publiku, ukućani su se okrenuli svađama, vređanjem, ali i tuči.

Upravo ono što je diglo najveću prašinu jeste kada je poznata manekenka Nevena žestoko udarila bivšu članicu grupe "Models" Sindi, zbog čega je i izbačena iz kuće usled kršenja pravila "Velikog Brata".

Kako svađe u kući nisu jenjavale ni trena, a uvrede su pljuštale na svakom koraku, dok su javnost zabrinuli govori mržnje, kao i omalovažanjanje na nacionalnom nivou. U tome je prednjačila, naravno, Maja Nikolić, koja je već imala slični peh, javno uvredivši jevreje, dok je ovaj put propagirala da Ava ne treba da pobedi jer je Hrvatica. Ova probelmatika obuhvatila je i Slavka koji je izjavio da "makedonska nacija ne postoji, i da je Tito to izmislio", dok je "kraljica skandala" Ava oplela po Srbima i Vukovaru.

Ukućani su se trudili da svakim danom provedenim u kući odu korak dalje u provokacijama i smicalicama te su čak i doslovno letele stvari po kući. Naime, Nikolićeva je bacila tanjir na Željka, koji ju je polio vodom dok je spavala, i promašivši njega, povredila Maju Volk. Međutim, nije izbačena iz kuće jer, prema odluci Velikog Brata, nije bila namera da je povedi.

Po istim izgovorom ni Milić Vukašinović nije isključen iz takmičenja kada je Vendi udario vratima pri jednoj svađi. Povučena manirima drugih ukućana, Soraja je jednom prilikom iz sve snage zabila tortu u lice Maji Nikolić, kako bi joj se revanširala zbog nominacije, zbog čega, naravno, nije bila sankcionisana, kao ni Ava koja je ošamarila Željka tokom jedne svađe.

Kako su dani odmicali, kuća je postajala sve tesnija, a takmičari pucali po šavovima. Vendi je posvala Maju Nikolić, kojoj je Aneta zadigla suknju i polivala vodom, Slavko je hteo da bije Željka, a Vendi se ljubila sa Anetom.

Iako je Ava još od ranije proglašena za "kraljicu lapusa", sa trona ju je skinula Soraja, koja je izjavama da je Sulejman živeo u 20. veku, ne znanjem ko je Karađorđe, ali i objašnjavanjem igre za decu "Ne ljuti se čoveče", uspela da nasmeje čitavu naciju.

Pomalo neočekivano, u skandale smo svrstali i jedno istorijsko pomirenje, odnosno dramski obrt, koji je samo upotpunio "špansku seriju". Naravno, misli se na dve, nekada doživotne rivalke, "Marija Marka del Tintoreta" i "Vendetu" koje su pred sam kraj rijalitija odlučile da uvuku mačeve, na opšte iznenađenje publike, ali i ukućana.

Iako se verovalo da će se strasti između ukućana smiriti kada napuste život "pod lupom" Velikog Brata, skandali su se nastavili i napolju, gde su najproblematičniji Maja, Ava, Željko, ali i Milić nastavili da se međusobno provociraju i prepucavaju.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. maj 2013 | 20:48

    Nevena ljepoto ruka ti se pozlatila.Samo trebala si malo jače :*

  • adem

    9. maj 2013 | 11:02

    nevena dobro da je nisi jace udarila,pukla bi cela plastika.......nevena pa ti prema njoj misica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA