ODVALE GODINE: Stanija, Ekrem, Oro i Maja Nikolić izdominirali! (FOTO)

Stanija, Ava Karabatić, Ekrem Jevrić, Maja Nikolić, Soraja, devojka Oro i mnogi drugi, takmiče se za titulu najvećeg "lupetarala" u 2013. godini godini

  • 2

Poznate ličnosti često umeju da zasmeju čitavu naciju svojim biserima, koje verovatno nikada ne bi rekle da su malo razmislile. Godinu za nama obeležila su tri rijaliti- programa, te je najviše gluposti izrečeno upravo u njima. U listi najboljih odvala 2013. godine našle su se i mnoge pevačice i voditeljke.

Idemo redom...

Četvrta sezona rijalitija "Farma" počela je u martu i završila se početkom jula. Za tih nekoliko meseci, gledaoci su čuli svakakve bisere koji su ih nasmejali do suza. Zvanično najsmešnija ličnost, po mišljenju publike je, Ekrem Jevrić. Gospoda je izrekao toliko gluposti tokom trajanja rijalitija, da ih je bilo teško sve zapamtiti.

Budući da ne zna da čita, te jedva sriče i na srpskom, pravi je hit bio čuti ga kako čita na latinskom!  U novoj sezoni rekao je da je Nikola Tesla izmislio aerodrom, te da tolerancija znači istina, a da je Guča u Crnoj Gori.

Najviše sam zavoljeo onaj muvi Takanik, jer se radi o istinitoj priči kada su se dvoje zavoleli i sve uradili po svome na brodu koji je potonuo, a Takanik se zvao taj brod - rekao je Ekrem Jevrić.

Pevačica ipak prednjače u zanimljivim izjavama. Katarina Živković, koja uživa u ljubavi sa Banetom Jankovićem, izjavila je da je završila svih sedam razreda osnovne škole (?!).

Ej, bre, on misli da sam ja glupa, ja... Pa, ja, bre, imam bar svih sedam razreda osnovne škole - rekla je lepa crnka i nije objasnila gde se dao poslednji razred.

Tanja Savić izjavila je da bi bila Madona da je znala engleski.

- Ja nisam imala mogućnost da naučim engleski jezik, i zbog toga nisam napravila karijeru u inostranstvu i postala sam popularna samo u Srbiji - rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou" i dodala da bi volela da joj deca budu kao Džastin Biber.

- Mnogo sam razmazila starijeg sina, on mnogo liči na mene. Inače, želela bih da deca od mene "povuku" ono najbolje što imam a to je pevanje. Ali, moji sinovi imaju tu mogućnost i volela bih da moj sin bude moj mali Džastin Biber - izjavila je pevačica.

Nekoliko meseci pre toga, imala je poseban biser.

Album je gotov, samo još treba da se završi.

Pevačica Rada Manojlović lupila je da će joj u dosijeu pisati da je završila fakultet. Tom konstatacijom nasmejala je čitavu naciju. Dara Bubamara se pridružila koleginici i odvalila da joj je guza lepa zbog puno seksa

- Čula sam sa sto strana da neke moje koleginice imaju nedoumice u vezi s mojom guzom. E pa, drage moje, nemojte da brinete i da me ogovarate, nego pojačajte svoje treninge, da ne kažem krevetske aktivnosti! Dakle, kvalitetan, redovan, a najbolje danoćni seks, i eto guze iz snova. Ništa plastika, samo jak trening- rekla je Dara.

Maja Nikolić apsolutna je pobednica što se tiče zanimljivih izjava. Na početku godine rekla je da želi da kupi Kosovo. Nakon mnogobrojnih odvala u "Velikom bratu", rekla je da želi duet sa Ivicom Dačićem.

- Za duet sa Dačićem sam uvek otvorena ukoliko nam snime dobru pesmu. Ivica zna da ga volim i poštujem – rekla je Nikolićeva.

Dijana Janković, sestra poznate teniserke Jelene Janković lupila je najveću glupost, koja možda može da ponese titulu naj odvala 2013. godine.

- Moram da vam pokažem moju novu "Kavalijevu" bundu koja je napravljena od persijske koze. Ona je kratka i tako efektna i posebna je. Nisam još uvek imala bundu od persijske koze. Meni je to malo smešno, ali interesantno. I žao mi je koze, ali šta da radimo, nisam je ja ubila - rekla je ona, ne sluteći da će njena izjava odzvanjati internetom!

Voditeljka Jovana Janković zasmejala je gledaoce tokom jednog "Jutarnjeg programa".

- Hadno je u celoj Srbiji, a naročito napolju - kroz smeh je rekla supruga Željka Joksimovića. U izjavama joj se pridružila Suzana Mančić.

- E, ajde sad, napiši mu na papiru, samo tiho, da niko ne čuje šta si napisao - rekla je Suzi.

Starlete su devojke koje uglavnom dobijaju medijski prostor ili svojim polu-golim fotografijama, ili odvalama. Stanija Dobrojević naljutila se kada smo je uporedili sa ostalim starletama.

- A ko su te poznate devojke? Srpske "starlete" sa kojima me stavljate u isti koš? Nema potrebe više za tim. Želim vam lepu saradnju sa njima, srećno - odgovorila je Stanija, i potpuno nepotrebno pljunula na Soraju i Avu koje su pre nje iznele svoje mišljenje o omiljenim knjigama.

Soraja je tokom trajanja "Velikog brata", pokazala da ne zna ko je Karađorđe i gde je Prilep. Nekoliko dana pre toga je rekla da je Sulejman Veličanstveni živeo u 20. veku.

Vučelićeva je Maji objašnjavala da je serija istinita, te da se radnja dešava u 20. veku!

- Samo da znaš, to je serija po istinitoj priči. To je bilo u 20. veku - lupila je starleta.

Ava Karabatić je poznata po svojim smešnim izjavama, a navešćemo neke od njih.

- Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu.

- Iako mi je boravak u Kostariki bio med mleko, zbog spavanja na bambusu dobila sam strašne hemeroide.

- Ja sebe vidim ili u Beogradu ili u Holivudu.

- Izgledam kao žutokljunac kao nešto između pilića.

- Da imam priliku da budem nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin, zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?! - rekla je jednom prilikom Ava.

Anastasija Buđić pokušala da objasni da se bunde prave od bolesnih životinja (?!), te da ih je normalno ubijati, ali da je to ne dotiče, sve dok sama to ne čini.

- Ovo što nosim na sebi je bunda od nerca i lisice. Znate kako, ja sam pitala neke svoje prijatelje koji se bave lovom i oni su mi rekli da je svaka životinja koju ubiju bolesna ili starija, tako da, dokle god ja ne ubijam životinje, u redu je – izbacila je biser iz svojih punih usta "Modelsica".

Devojka koja je obeležila 2013. godinu svojim odvalama jeste Milica Živanović. Internet senzacija koju od pre nekoliko meseci "pola" Srbije zove devojka "Oro", zbog hit snimka na kome demonstrira svoje (ne)poznavanje opšte kulture, izjavila je da je u depresiji, te da se povlači iz javnog života. 

Oro nije znala gde se nalazi Kip slobode, niti kada je počeo Prvi svetski rat, a kao najveću pticu na svetu, navela je or'a.

Ipak, posle je pokušala da devojkama objasni da ukoliko žele da budu starlete, moraju da lupe glupost. Nakon toga, obavestila je javnost da postaje pevačica, te da ima tri pesme.

Šta mislite, koja od poznatih ličnosti može da se "pohvali" najvećim odvalama u 2013. godini?

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA