Ti nisi moja porodica, niti prijatelj! Sara uputila podršku Kim zbog gubitka brata, ona joj brutalno odgovorila i to JAVNO! (FOTO)

Nekada izuzetno bliske drugarice i koleginice, danas se ne podnose. Ili, barem, jedna strana ne podnosi drugu

  • 6

Glumica Kim Katral 5. februara saznala je da je njen brat, za kojeg je samo 18 sati ranije objavila da je nestao, zapravo iznenada preminuo.

Poruke podrške stigle su joj sa svh strana, između ostalog i od njene nekadašnje vrlo bliske saradnice i drugarice Sare Džesike Parker. Njih dve, koje i danas obožavamo u seriji "Seks i grad" u ulogama Keri i Samante u vrlo su lošim odnosima, a koliko je Kim "preko glave" Sare govori i činjenica da joj je javno odgovorila na poruku podrške koju joj je uputila.

VIŠE NIJE KOVRDŽAVA KERI: Sara Džesika Parker promenila frizuru i izgleda mlađe nego ikad! (FOTO)

- Ne treba mi tvoja ljubav, niti podrška, u ovom tragičnom trenutku! - poruka je koju je Kim objavila, a pored je napisala:

- Majka me je danas pitala: "Kada će te Sara Džesika Parker, taj licemer, ostaviti na miru?" Tvoje kontinuirano guranje za je nas veoma bolan podsetnik koliko si zaista okrutna bila onda, a i sada. Daj da ti razjasnim ovo vrlo jasno (ako do sada već nisam): Ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Zato ti pišem poslednji put da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju kako bi se predstavila kao "dobra devojka" osoba! - napisala je Kim.

Printskrin: Instagram/kimcattrall

Kim Katral sa bratom koji je iznenada preminuo:

 
Објава коју дели Kim Cattrall (@kimcattrall) дана

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA