Nele Karajlić izbegao linč u Sarajevu?

Policajci su, kako se navodi, jedva obuzdali ostrašćene Sarajlije i sprečili sukob većih razmera

  • 84

Prva poseta Neleta Karajlića rodnom Sarajevu posle 23 godine nije mogla da prođe bez incidenata, a legendarni roker je, navodno, jedva izvukao živu glavu.

Tamošnje stanovništvo je, kako prenose mediji, htelo bukvalno da linčuje nekadašnjeg frontmena "Zabranjenog pušenja" zbog izjava koje je, navodno, davao devedesetih.

Čim se na bosanskim portalima pojavila vest da je Karajlić u Sarajevu, uz fotografiju iz kafane, grupa ljudi je, navodi se, odmah krenula da se obračuna sa njim. Policajci su jedva obuzdali ostrašćene Sarajlije i sprečili sukob većih razmera.

- Malo je falilo i da njegov automobil beogradskih registracija, koji je stajao parkiran ispred kafane, bude polupan - navodi dobro obavešteni izvor iz prestonice Bosne i Hercegovine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nele Karajlić u pratnji velikog broja policajaca, posle 23 godine ipak došao u Sarajevo!

Neletov sin Srđan Janković navodi da je njegov otac, zapravo, i ranije odlazio u Sarajevo, ali da je to bilo tajno i da su ga sada prvi put novinari uslikali.

Srđan, međutim, nije objasnio da li je njegov otac i ranije bio u Zapadnom Sarajevu, ili samo u Istočnom, koje pripada Republici Srpskoj.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čovek budućnosti

    18. februar 2015 | 11:50

    Zato dino merlin, severina i ostali pune dvorane po beogradu, uzivaju na splavovima,kupuju stanove i ne skidaju se sa nasih medija. Naucno dokazano da srbi imaju loše pamcenje.

  • ĆupričaninSWE

    18. februar 2015 | 11:07

    Poturice pokazuju svoju kulturu!

  • sumadinka

    18. februar 2015 | 11:39

    To su sve poturice i isilovci! Treba bosnu da podelimo na nas hrišćanski deo i.na njihov nazadni! Leglo terorizma u srcu evrope!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA