≫ 

Rada se oglasila povodom žestokog sukoba sa Zoricom Marković tokom Zadrugovizije! (FOTO)

Pevačice su se prethodne noći "ispreskakale" tokom programa uživo, a Manojlovićeva kaže da

  • 50
Foto: Marko Jovanović

Rada Manojlović bila je među članovima žirija tokom Zadrugovizije 3, koja je bila više nego burna i po učesnike, i po žiri!

U trenutku dok je Tanja Jovićević stajala na sceni Rada ju je hvalila, a u jednom momentu neko ju je uporedio sa Zoricom Marković. Rada je na to rekla: "Ma kakva Zorica! Molim vas, nemojte porediti Tanju Jovićević sa Zoricom Marković", zbog čega je Zorica jedva dočekala da joj odgovori.

Završena Zadrugovizija 3: Kija i Sloba osvojili 3 nagrade, Luna i Bane jednu, ali onu najvredniju (FOTO) (VIDEO)

Kada su Zorica i Lepi Mića završili sa svojim nastupom, Markovićeva je Radi odmah uputila žestoke reči.

- Radojka, seme ti krvavo, postala si opasan kritičar! Ja nikad ne ostajem dužna... Ja te mnogo volim, ali... Ja sam predložila Dušku i Tanji da pevaju. A to, "ma kakva Zorica"...i ti bi htela da budeš Ceca, ali ne možeš! - rekla joj je Zorica.

Foto: Marko Jovanović

Rada je počela da se smeje, a bilo joj je vidno neprijatno što je došlo do konflikta.

- Ja tek sad vidim zašto je u Zadruzi teško, jer tek sad vidim da ne možeš da kažeš nešto a da se neko ne uvredi. Seti se da Rada tebe nije 10 godina nikad uzela u usta.Bez obzira na sve, ja se slažem sa Lepim Mićom, on ima svoje mišljenje koje je na mestu, opet, Zorica je neko čije sam pesme rado pevala. A ovo tvoje ponašanje, ja ne mogu da verujem...ali, ja neću biti lenja. Ti si možda zaboravila na neke intervjue koje si davala, a ja tebe nikad ružno nisam prokomentarisala, ali žao mi je, nisam želela da se uvrediš - rekla je Rada.

Ovakve ovacije niko nije dobio: Kija i Sloba razbili na Zadrugoviziji, Luna ih zamišljeno gledala, pa im aplaudirala! (VIDEO)

Foto: Marko Jovanović

Konflikt nisu "ispeglale", a Manojlovićeva sada kaže da je iznenađena Zoričinom reakcijom, te da ona nije tako naivna.

- Iznenađena sam da neko toliko lično shvati to što sam rekla da je Tanja Jovićević najbolja pevačica u Zadruzi, pritom neko ko je toliko godina na estradi, ko ima toliko hitova i ko je odličan pevač u svom žanru. Mislim da to što sam naišla na onakve njene izjave nije vredno komentraisati, i to samo zato što sam iznela svoj stav da  mi je, jednostavno, Tanjin vokal prijatniji. Više volim da je slušam, prosto - kaže Rada.

Kija pred zoru otkrila šta se desilo između nje i Slobe pred izlazak na binu, a onda je spomenula hitan razvod! (VIDEO)

- Sa druge strane, nije ni naša dobra Zorka baš toliko naivna i nevinašce (ispalo je da sam ja nju nešto napala prva), jer ako pogledamo nekoliko njenih intervjua godinama unazad i te kako me je prozivala i imala opaske u vezi mene, mojih pesama, moje karijere i mojih momaka! Vrlo je umela sebi da da za pravo da me komentariše u negativnom smislu, ali se očigledno ona toga ne seća. Ja naravno znam jer me fanovi redovno obaveštavaju i ovim putem im se zahvaljujem jer bez njih ne bih znala šta mi ko misli na ovoj estradi - objašnjava Manojlovićeva.

Foto: Marko Jovanović

- Ako iko poštuje i uvažava sve kolege, bez obzira što znam da me pojedini pljuju i ne vole, to sam sigurno ja. Videli ste sinoć koliko sam tolerantna osoba i koliko prelazim čak i preko uvreda i ponašam se ljudski u svakoj situaciji. Zaista umem da oprostim i da zaboravim, ali što je mnogo, mnogo je! - oštra je Rada.

- Tako da, zaista ne bih volela da se naša Zorica nešto istripuje da ja nju kao prva napadam. Ako treba, moji fanovi će je podsetiti šta je, ničim izazvana, pričala za mene! Zaista protiv Zorice Marković nemam apsolutno ništa, izuzetno poštujem i nju i njenu karijeru i njene pesme, ali isto tako ne može da misli da može o nekome da priča ne baš preterano lepo, i da je taj neko i dalje obasipa cvećem, poštovanjem i lepim rečima, kao što sam ja radila. Ispada da, što si bolji, tos i gori. Svi misle da si nešto mutav i da mogu da te gaze, a ti si samo previše kulturan i previše lepo vaspitan - kaže Manojlovićeva.

Rada Manojlović otkrila: Razni ljudi su mi upadali u kuću, hteli su da me odnesu!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    8. maj 2018 | 13:21

    Dobro ti je Zorica rekla, sela si na tu stolicu i umislila da si Ceca! Odakle ti obraz da komentarises pevanje zene koja je decenijama na estradnoj sceni, a t i se tek izgradjujes kao pevacica? Nisi ti dorasla tom zadatku, jer si sve samo ne iskrena i objektivna. Veliki minus za tebe Rado!

  • Nevenka

    8. maj 2018 | 13:23

    Ova devojka je ustravljena od Anabele, prica samo onako kako joj je nalozeno! Rado, ko je na tebe cini bacio???

  • Nesko

    8. maj 2018 | 13:33

    Ova devojka se sinoc izblamirala za deset! Dokazala da nema takta i mere sta je umesno reci a sta ne, a njena pristrasnost u dodvoravanju Anabeli vredja gledaoce! Ko je ona da podcenjuje Zoricu i njene hitove? Kakva greska devojko, prodala si svoje misljenje i principe za male pare!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA