Pop bend Jinx slave 25 godina u Beogradu (FOTO)

Bend koji predvode pevačica Yaya i gitarista i autor Coco Mosquito osnovan je 1993. godine u Zagrebu, a od prvog velikog hita "Smijem se" prošlo je već pune dve decenije

  • 0

Alt-pop bend Jinx će koncertom 21. decembra (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda proslaviti 25 godina karijere!

- Izuzetno se veselimo da ćemo konačno u Beogradu imati pravi koncert, stvarno nismo dugo... a još k tome u Domu omladine gde se osećamo kao kod kuće. Nema bolje! - poručuju Jinx.

Bend koji predvode pevačica Yaya i gitarista i autor Coco Mosquito osnovan je 1993. godine u Zagrebu, a od prvog velikog hita "Smijem se" prošlo je već pune dve decenije. Iako u početku nije bilo "Easy", Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih regionalnih bendova.

Od "Brazila", "Ljeta", "Na plaži", "Koliko suza", "Tamo gdje je sve po mom", preko "Na čemu si ti", "Da smo se voljeli manje" i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvek iznova potvrđivali status na sceni, što danas cene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Sa aktuelnog albuma "Pogrebi & Pomiriši", sa kog su se već postali hitovi "Jesmo li dobro", "Maradona", '"Easy'" i "Ako si rođen u posljednje vrijeme", Jinx su nedavno izdvojili kao singl "Continental Blue".

- Zadovoljan sam pesmom, uspio sam u većoj meri nego inače postići ono što sam hteo. Sudeći prema reakcijama na koncertima kada ju izvodimo, publika ju je uostalom već prepoznala kao jednu od svojih omiljenih pesmi. Dakle možemo reći da je ovo singl na zahtev publike.

Ulaznica za beogradski koncert Jinx košta od (od 15. novembra) 1.200 dinara, a od 1. decembra biće 1.500 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko Eventima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA